Onze leveringen gaan ondanks de Corona Crisis gewoon door.
Meer informatie klik hier

sluiten ×

Blum Movento 760H - Blumotion softclose - 250 t/m 600 mm - volledig uittrekbaar - max 40 kg Zoom

Blum Movento 760H - Blumotion softclose - 250 t/m 600 mm - volledig uittrekbaar - max 40 kg

- Hoge kwaliteit
- Geleiders vallen weg uit zicht
- Eenvoudig zelf te monteren met koppelingen
- Blumotion (softclose)

Ask a question (8)

Prijs zoals samengesteld: Excl. BTW: € 0,00 Incl. BTW: € 0,00

Informatie

Merk
Blum
Blum
Art. Nr.
760HB
Prijs per
paar

* Verplichte velden

Prijs zoals samengesteld: Excl. BTW: € 0,00 Incl. BTW: € 0,00

Blum
Beschrijving
Details

Blum Movento 760H Blumotion ladegeleiders

De Blum Movento 760H geleiders worden gekenmerkt door zeer soepele loopeigenschappen en hoge kwaliteit. De geleiders vallen volledig uit het zicht weg. Ze worden aan de onderzijde van de lade worden gemonteerd met behulp van koppelingen, waardoor montage eenvoudig en zonder gereedschap zelf gedaan kan worden. Het 760HB type is daarnaast voorzien van Blumotion softclose technologie, waardoor ze de laatste paar centimeters gedempt en zelfstandig sluiten. 

 

Typen en opties:

De Blum Movento ladegeleiders zijn in verschillende typen en met verschillende opties verkrijgbaar. De typen en opties worden onderaan de pagina kort toegelicht.

 

Het plaatsen van een bestelling:

Dit artikel betreft een set. U dient voor het plaatsen van uw bestelling enkele keuzes te maken.

Stap 1: Kies de nominale lengte van de geleiders. Eén set is voldoende voor één lade en bestaat uit twee geleiders.
Stap 2 en 3: De koppelingen zijn nodig om de lade aan de geleiders te monteren. Deze koppelingen selecteert u in deze stappen voor de linker- en rechterzijde. Indien u alleen de geleiders wilt bestellen laat u deze optie leeg.

Overige informatie

Afhankelijk van uw selectie bestaat de set uit twee geleiders en twee koppelingen. De geleiders zijn niet geschikt voor situaties waar ze meer dan 40 kg moeten dragen. Bij montage moet rekening gehouden worden met twee dingen. De geleiders worden onder de lade gemonteerd, waardoor u aan de onderzijde van de lade een kleine 3 cm verliest. Verder mag de zijwand van de lade niet dikker zijn dan 16 mm. 

Waarom ladegeleiders bij Ironw@re

- Persoonlijk advies is waar wij voor staan.
- Uitgebreide kennis van ladegeleiding en de toepassing daarvan.
- Zeer ruim assortiment, zodat wij u in vrijwel iedere situatie kunnen helpen.
- Snelle levering uit eigen voorraad.

 

Toelichting bij typen en opties

Lengte:
De gegeven lengte is de nominale lengte, ofwel de kortste absolute lengte van de geleider. Voor de  benodigde inbouwruimte moet in het geval van de Blum Movento ladegeleiders 3 mm bij de nominale lengte worden opgeteld.

Uittreklengte:
De uittreklengte geeft aan hoe ver de geleider kan uitrekken en dus hoe ver de lade naar buiten komt. Er kan gekozen worden voor enkel en volledig. Bij enkel kan de geleider met 70% verlengd worden. Bij een enkel uittrekbare geleider met een nominale lengte van 500 mm kan de lade dus 350 mm uitgetrokken worden. Bij een volledig uittrekbare geleider wordt de geleider twee maal zo lang in uitgerekte stand, waardoor de hele lade uitgetrokken kan worden.

Draaggewicht:
Het draaggewicht vertelt wat het maximale gewicht is dat door de geleiders gedragen kan worden. Het draaggewicht staat in de titels en afbeeldingen van de geleiders gegeven en er kan gekozen worden voor 40 kg of 60 kg.

Blumotion:
Blumotion is de softclose technologie van Blum. Softclose betekent dat de lade automatisch gedempt zal sluiten als hij nog maar op een kier staat. Door softclose zult u geen last hebben van openstaande lades of harde geluiden bij het sluiten van lades.

Technische informatie
Technische informatie
Producent Blum
Lagering geleider kogellagers
Uittrekwaarde volledig uittrekbaar
nominale lengte (mm) 250-600
Materiaal en finish staal verzinkt
Maximale belasting 40 kg
Montage aan bodem lade
Opties Blumotion (softclose)
Hoogte 28,5
Dikte 21
Reviews
Youtube
Productvragen

Productvragen

Is er een risico dat ik de ladegeleider te ver uit trek?
De geleiders zijn uitgerust met stevige eindaanslagen die de extensie begrenzen en voorkomen dat de telescoopgeleider uit elkaar loopt.
Kan ik de ladegeleiders ook vlak / plat monteren?
Ja dat kan met onze kogel gelagerde varianten. Dit staat per ladegeleider duidelijk aangegeven bovenaan de productpagina of in de tabel op de categoriepagina. De rollen (met wieltjes) gelagerde ladegeleiders kunnen niet plat / vlak / horizontaal worden gebruikt. Let op: de maximale belasting halveert bij plat gebruik. Tevens neemt de doorbuiging flink toe.
Kan ik ook maatwerk Ladegeleiders bestellen?
Bij de meeste van onze ladegeleiders is maatwerk mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden bij onze klantenservice. Minimale aantallen zijn vaak wel van toepassing.
Krijg ik korting als ik grotere aantallen bestel?
Als u eenmalig of repeterend grotere aantallen nodig heeft maken wij graag een offerte voor uw wens. Graag vernemen wij ook waarvoor u de geleiders gaat gebruiken. Advies voor de juiste ladegeleider voor uw wens/toepassing is ons vak.
Waarop zijn de draagvermogens van de ladegeleiders gebaseerd?
De draagvermogens zijn gebaseerd op basis van rechtopstaande montage. We gaan uit van een gelijkmatig verdeelde belasting. Ook wel een Q last genoemd. Als u met een puntbelasting te maken heeft graag contact zoeken met onze klantenservice voor het beste advies voor uw situatie.
Wat houdt ' 100% extensie' / uittrek lengte in?
100% extensie houdt in dat de lade volledig uitgetrokken kan worden. Ook wel volledig uittrekbaar genoemd.
Wat is de maximale doorbuiging?
De maximale doorbuiging bedraagt maximaal 1% van de inbouwlengte. voorbeeld: 400 mm = 4 mm doorbuiging. Als de ladegeleiders plat (vlak) worden gemonteerd is dit zo'n 8%.
Zijn de ladegeleider bestand tegen trillingen? Bijvoorbeeld bij inbouw in een bedrijfswagen.
Zo goed als alle ladegeleiders zijn prima bestand tegen trillingen van bijvoorbeeld voertuigen. Bij extreme trillingen van bijvoorbeeld aggregaten of motoren of gelijksoortige, adviseren wij u de industriële telescoopgeleiders te kiezen.
Downloads
Feedbackcompany

9,1 / 10

Gebaseerd op 1687 beoordelingen

Peter : "Goed advies en ondersteuning "

20 sep. 2020

Jan Van horen: "zeer goede ervaring"

19 sep. 2020

W.m.j. Kesteloo: "1e bestelling verliep niet 100%naar mijn zin. Het krijgen en het bestellen van het product gaf geen problemen, echter liep het fout bij het leveren. Op de gekregen mail en op de site werd er een verwachting geschept dat het de volgende dag bezorgd zou worden. Dit was echter niet het geval. Zowel de transport dienst als iron@we zelf konden mij niet vertellen waar het mis was gegaan. Telefonisch is dit opgepakt echter vond ik dat men nogal gemakkelijk en empathieloos met de situatie om ging. "Excuses, en het kwam erop neer dat ik gewoon pech had". Zaak afgedaan. Echter het retourneren en het bestellen van nieuwe/juiste waar verliep foutloos en werd ik naar mijn mening goed gehoord, er werd meegedacht en ik werd professioneel geholpen. "

17 sep. 2020

Hulp nodig?

Twijfel niet en bel direct!
Onze medewerkers staan voor u klaar

085 - 001 30 80