Artikel nr.
70T5550TL

Blum Clip Top - voorliggend - 120 graden - schroef bevestiging - Aventos HF, HF-SD

          review(s)
Verkocht per: stuk
Voor 22.00 uur besteld verwachte levering Dinsdag 2 February - (02-02-2021)
€ 2,08
- +

- Hoogwaardige scharnier
- Inserta montage
- Onderdeel van Aventos HF systeem

Gegevens

Aventos HF

Het Aventos HF systeem kan worden teogepast in vouwklapdeuren. Het systeem wordt elektrisch aanegdreven en is voorzien van Clip-top scharnieren en Blumotion. Meer informatie over het systeem is te vinden onder 'Downloads'. Deze scharnier is een onderdeel van het Aventos HF systeem.

Clip-top scharnieren

Clip-top scharnieren zijn hoogwaardige scharnieren van Blum. Er zijn verschillende varianten van de Clip-top scharnieren en de scharnieren kunnen op verschillende manieren worden toegepast.

Blumotion

Het Aventos HF systeem is voorzien van Blumotion. Het Blumotion systeem zorgt ervoor dat de kastdeur automatisch gedempt sluit. Blumotion kan verwerkt worden in de Clip-top scharnieren, in Tip-on systemen en in losse buffers en dempers. De Blumotion techniek zit verwerkt in een ander onderdeel van het Aventos HF systeem, dus niet in deze scharnier.

Deze scharnier heeft een openingshoek van 120 graden en wordt met 3,5 mm spaanplaatschroeven schroeven bevestigd aan de kastdeur.

Deze scharnier is en onderdeel van het Aventos HF systeem. Het overige deel van het systeem dient apart besteld te worden (Zie 'Downloads').

Technische informatie

Technische informatie
Producent Blum
Verkoopeenheid stuk

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Blum Clip Top - voorliggend - 120 graden - schroef bevestiging - Aventos HF, HF-SD
Uw waardering

Productvragen

Customer Questions
Geen vragen
Did you find what you were looking for?