Onze leveringen gaan ondanks de Corona Crisis gewoon door.
Meer informatie klik hier

sluiten ×

Compleet ophangsysteem schuifdeur max 175 Kg - Wand- of plafondmontage van rails - Rail lengte max 600 cm

Een zeer degelijk en functioneel schuifdeursysteem voor zwaardere schuifdeuren.De lagering is kwalitatief zeer hoogwaardig. Kogellagers ipv glijlagers zoals bij andere systemen. Het systeem is geruisloos en eenvoudig te installeren. Ons 0830 PRO schuifdeursysteem is universeel toepasbaar op elke schuifdeur. Voor enkele en dubbele schuifdeuren. Inkortbaar naar wens. Rails kan via voorgeboorde gaten direct tegen plafond aan worden bevestigd, of zijwaarts tegen de wand met de optioneel leverbare muurbeugels.

Ask a question (2)

Prijs zoals samengesteld: Excl. BTW: € 0,00 Incl. BTW: € 0,00

Informatie

Merk
Koblenz
Koblenz
Art. Nr.
P0830-175
Prijs per
per set

Prijs zoals samengesteld: Excl. BTW: € 0,00 Incl. BTW: € 0,00

Koblenz
Beschrijving
Details

Schuifdeur systeem voor binnen- en buitendeuren 0830/175 

Het systeem 0830/175 van de Italiaanse producent Krona-Koblenz is een hoogwaardig schuifdeur systeem voor binnen- en buitendeuren. De loopwagens zijn gemaakt van aluminium, de wielen zijn ieder voorzien van gesloten kogellagers en hebben een loopvlak van nylon. Het nylon loopvlak in combinatie met de aluminium rail zorgt dat het zeer geruisloos loopt. De bovenzijde van de rail is voorgeboord, dit maakt het mogelijk de rail rechtstreeks tegen bovenliggend detail te monteren.

Specificaties systeem

Maximaal deurgewicht: 175kg
Minimale deurdikte: 30mm
Materiaal: aluminium en nylon
Lagering loopwagen: kogellagering
Afmetingen rail: 53x45 mm (hoogte x breedte)
Ruimte tussen onderkant rail en bovenkant deur: 26mm
Verstelbaarheid: deur kan 4mm omhoog en 4mm naar beneden gesteld worden

Hoe plaats ik mijn bestelling / wat is nodig voor uw oplossing?

Schuifdeur aan wand met hoekbeugels - naar wens af te werken

Stap 1: kies bij deze stap de lengte van de rail : raillengte = 2 x schuifdeurbreedte - rails is inkortbaar met handzaag
Stap 2: kies bij deze stap de ophangset
Stap 2: kies hier de wandbeugels - 1 per 30 cm rails

Schuifdeur aan plafond - voor- of in een wand

Stap 1: kies bij deze stap de lengte van de rail : raillengte = 2 x schuifdeurbreedte - rails is inkortbaar met handzaag
Stap 1: kies bij deze stap de ophangset
Stap 2: niet nodig - rails kan rechtstreeks tegen plafond via voorgeboorde gaten


Wat krijgt u geleverd?

De ophangsets bestaan uit twee loopwagens, twee ophangbeugels voor montage op de deur, twee eindstops voor montage in de rail en een ondergeleider. De rail wordt geleverd op de bestelde lengte. Afhankelijk van uw verdere selectie kunnen optioneel de montagebeugels of profiel, afdeklijst en afdekkapjes geleverd worden.

Waarvoor is het systeem niet geschikt?

Deze systemen zijn niet bedoeld voor glazen deuren gebruiken. Daarnaast dient u de opgegeven draagkracht niet te overschrijden.


Welke producten koop ik bij dit systeem om het geheel compleet te maken?

Om het systeem compleet te maken heeft u nog de juiste schroeven nodig om de rail mee te monteren. Welke schroeven u nodig heeft is afhankelijk van de ondergrond waar u de rail aan monteert. Daarnaast heeft u nog de schroeven nodig om de ophangbeugels bovenop de deur te monteren. Mocht u zelf nog geen deur hebben, maken wij u graag een vrijblijvende aanbieding voor een deurpaneel. Naast het deurpaneel heeft u ook deurgrepen nodig voor de bediening van uw schuifdeur. Ook hier helpen wij u graag mee verder.

Montage advies

Wanneer u de rail tegen het plafond wilt monteren kan dit via de voorgeboorde gaten in rails. Let wel op dat de rail perfect waterpas gemonteerd wordt. Is uw plafond niet geheel waterpas kunt u tussen rail en plafond uitvullen met stelplaatjes.

Monteert u de rail tegen de wand heeft u meerdere mogelijkheden. U kunt een houten balk tegen de muur monteren. Aan de onderkant van de balk kunt u vervolgens de rail monteren. Daarnaast zijn er muurbeugels verkrijgbaar bij dit systeem. Advies om minimaal 5 mm ruimte tussen wand (met evt plint) en binnenzijde deur aan te houden, in verband met eventueel krom trekken van uw schuifdeur. 

Waarom schuifdeur systemen bij Ironw@re

Persoonlijk advies is waar wij voor staan. Dit in combinatie met onze kennis van schuifdeur systemen en de toepassing daarvan zorgen dat u altijd weet waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. Daarnaast hebben wij een zeer uitgebreid assortiment zodat wij u in vrijwel iedere situatie kunnen helpen. Wij ontzorgen u compleet door naast de systemen en de deuren en het deurbeslag aan te bieden. Inmeten en installeren van de deuren en/of deursystemen nemen wij u ook graag uit handen. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Technische informatie
Technische informatie
Producent Koblenz
Stijl beslag klassiek, modern
Deurgewicht 175 kg
In of voor wand voor de wand
Montage rail aan plafond, aan wand
Opties Nee
Lagering glijlagers
Hangend / onderlopend hangend systeem
Materiaal en finish aluminium blank
Toepassingsgebied binnen
Materiaalsoort deur hout, houten frame met glas, staal, stalen frame met glas
Reviews
Youtube
Productvragen

Productvragen

Hoe bereken ik het gewicht van mijn schuifdeur?

Voor hout: deuren tot 231,5 x 93 zijn voor 95% niet zwaarder dan 50 Kg. Massieve deuren of deuren met glas in lood kunnen zwaarder zijn. Vraag uw deurenleverancier naar het exacte gewicht. 
 
Voor glas: glas van 10-12mm dik weegt ongeveer 25-28 Kg per m2. Voorbeeld: glas van 231,5 x 93= 58 Kg. Vraag uw glashandel naar het exacte gewicht bij twijfel.

Is ondergeleiding voor schuifdeursystemen noodzakelijk?

Ja, dat is zeker aan te raden. Een schuifdeur is altijd een 3 punts systeem. 2 ophangrollers boven en 1 ondergeleider onder. Dit zorgt voor een soepel lopende en stabiele schuifdeur.

Downloads
Feedbackcompany

9,1 / 10

Gebaseerd op 1630 beoordelingen

Peter: "Super goed materiaal en snel geleverd!"

31 mei 2020

peter van der Toorn: "snelle en correcte levering"

31 mei 2020

Jan Hein Hoogendoorn: "Prima, nette levering van het juiste product. "

31 mei 2020

Hulp nodig?

Twijfel niet en bel direct!
Onze medewerkers staan voor u klaar

085 - 001 30 80