voor bedrijven & consumenten in NL en BE

corona

Onze leveringen gaan ondanks de Corona Crisis gewoon door.
De gezondheid van u en onze werknemers en de continuïteit van onze dienstverlening aan u zijn onze eerste prioriteit. Om die veilig te kunnen stellen, hebben we meerdere maatregelen genomen in lijn met de laatste richtlijnen m.b.t. het Corona-virus. Onze service en bereikbaarheid blijven zoals u van ons gewend bent. We doen er alles aan om eventuele vertragingen in leveringen tot een minimum te beperkenLevert u nog in Nederland en Belgie?
Ja wij leveren in Nederland en België. Onze vervoerders hebben maatregelen getroffen tav de richtlijnen rondom het Corona virus.


Kan mijn verzending vertraging oplopen?
 
Ja, uw zending kan in de huidige situatie mogelijk vertraging oplopen. Wij doen er alles aan om dit tot een minimum te beperken. 

 
Hoe gaat de bezorging in zijn werk? 
We volgen de RIVM-richtlijnen en nemen samen met onze bezorgpartners hygiënemaatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. De bezorgers weten wat ze moeten doen om gezond te blijven en zo hygiënisch mogelijk te werken. De bezorgers houden 1,5 meter afstand en vermijden fysiek contact. 

 
Wordt er bezorgd als ik in quarantaine zit? 
Ja, de bezorgers houden afstand bij afleveren of zetten bestellingen bij uw voordeur om fysiek contact te vermijden. 

 
Kan ik pakketten ophalen bij het magazijn? 
Ja, u kunt zendingen ophalen in ons magazijn in Nieuwveen.  

 
Kan het virus via pakketten worden overgedragen? 
De kans op besmetting via post of pakket is heel klein, maar we raden u uiteraard aan regelmatig handen te wassen. 


Hebben jullie nog voldoende voorraad? 
We hebben voldoende voorraad.  

Blijven jullie aan huis leveren, ook tijdens een lock down? 
Voorlopig blijven we gewoon aan huis leveren. Tijdens een lock down gelden er andere regels die wij op dit moment nog niet kunnen inschatten. Daarvan houden we u op de hoogte op deze pagina. 

 
Kunnen (post)bezorgers nog werken en pakketjes bezorgen? 
Voorlopig werken wij en onze bezorgpartners gewoon door om uw bestelling te bezorgen. Over mogelijke andere maatregelen in de toekomst houden we u op de hoogte op deze pagina 

 
Hoe gaan jullie om met de gezondheid van medewerkers in distributiecentra? 
Ironw@re heeft de dagelijkse operatie in distributiecentra (de zogenoemde ‘fulfilment’) uitbesteed aan een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is. Wij staan in dagelijks contact met deze fulfilment-partner over hun verantwoordelijkheid in het opstellen en uitvoeren van de juiste voorzorgsmaatregelen. Wij hebben heel duidelijke afspraken gemaakt over een veilige werkomgeving en zien dat onze partner de verantwoordelijkheid en maatregelen zorgvuldig oppakt om hun collega’s zo goed mogelijk te beschermen. Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM gehanteerd. 

 
Wat doen jullie voor de bescherming van jullie medewerkers tegen het coronavirus? 
Uw gezondheid en die van onze medewerkers is het allerbelangrijkst. Wij houden ons daarom aan de adviezen en richtlijnen van het RIVM en de regering. De bezorgers houden afstand bij afleveren of zetten bestellingen bij uw voordeur om fysiek contact te vermijden. De kans op besmetting via post of pakket is heel klein. Uiteraard raden we u aan regelmatig uw handen te wassen. 

Kan ik uw Demoruimte nog bezoeken?
Ja, dat kan op afspraak. Bel ons voor een afspraak op 085- 001 30 80. Wij verzoeken u met maximaal 2 personen langs te komen. De 1,5 meter afstandnorm is in onze demoruimte geen probleem. 


Monteert u nog?
Ja, de montage van onze systemen gaat gewoon door. We plannen samen met onze opdrachtgevers slim in. Zo weinig mogelijk mensen op locatie en 1,5 meter afstand indien meerdere mensen moeten samenwerken. Conform de RIVM richtlijnen.