Onze leveringen gaan ondanks de Corona Crisis gewoon door.
Meer informatie klik hier

sluiten ×

Deur met HPL afgewerkte toplaag - 530 t/m B1280 x t/m H2115 mm x 40 mm

- Toepasbaar op alle deurtechniek en schuifdeurtechniek systemen
- Kwalitatief zeer hoogwaardige opbouw en afwerking - stabiel
- Deur kant en klaar met HPL toplaag (kunststof folie)
- Optioneel met frees bewerkingen
- Krasvast en slijtvast en onderhouds vriendelijk

Ask a question (9)
Excl. BTW: € 307,10 Incl. BTW: € 371,59
Voor 22.00 uur besteld verwachte levering Donderdag 7 januari 2021 - (07-01-2021)

Informatie

Merk
Ironw@re
Ironw@re
Art. Nr.
D40-B-2115F
Prijs per
stuk

Maximale aantal karakters: 20

Maximale aantal karakters: 20

* Verplichte velden

Ironw@re
Beschrijving
Details

De stompe vlakke HPL deurpanelen zijn toepasbaar op alle binnendeur systemen als draaideuren, schuifdeuren of taatsdeuren. Door hun zeer sterke (deels) hardhouten opbouw zeer geschikt voor systemen als bijvoorbeeld het Xinnix onzichtbare draaideurkozijn. De deuren zijn voorzien van een Meranti hardhouten kader, een tubespaan vulling en een HPL toplaag. (kunststof folie) Door deze unieke opbouw is de kans op kromtrekken zeer gering.

Mocht u een deurafmeting zoeken die niet overeenkomt met de vermelde deurafmeting kan dat uiteraard. U vult dan de afmeting in die u nodig heeft. Dit kan tot op de milimeter nauwkeurig. De afmeting die u invuld moet wel binnen de door ons vermelde deurafmeting vallen. Heeft u een grotere maat nodig kan dit alleen via één van de artikelen van grotere deurafmeting. 

Hoe plaats ik mijn bestelling

STAP 0 - Kijk in de brochure Formica Door Collection bij downloads voor een mooie HPL toplaag (en code). Let op! Prijs alleen voor UNI en Matte58 
STAP 1 - Kies de breedtegroep voor de deurbreedte die u wilt bestellen.
STAP 2 - Kies het voorbereidingspakket. U kunt kiezen uit draai/scharnierende deur, schuifdeur of taatsdeur.
STAP 3 - Hier heeft u de ruimte om opmerkingen in te vullen. Vul hier bijvoorbeeld afwijkende deurafmetingen, type slot en type scharnieren in.

Wij nemen altijd contact met u op nadat u een deur bij ons heeft besteld. Wij nemen dan de bestelling nog persoonlijk met u door.

Wat krijgt u geleverd

De levering omvat het deurpaneel als omschreven. Indien u inclusief voorbereidingspakket besteld heeft, word het paneel geleverd met de gevraagde bewerkingen. De levering vind altijd plaats middels een koeriersdienst. De koerier brengt de deuren rechtstreeks vanaf de fabriek bij naar het afleveradres. Hierdoor is de kans op beschadiging van uw deuren nihil, en bent u dus verzekerd van een nette en persoonlijke levering. De kosten voor dit transport zijn niet in de prijs van de deur(en) inbegrepen. Die worden zichtbaar in de winkelwagen.

Waarom een deur bij Ironw@re 

Persoonlijk advies is waar wij voor staan. Dit in combinatie met onze kennis van deuren en deursystemen zorgen dat u altijd weet waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. Wij ontzorgen u compleet door naast de deur en de bewerkingen ook sloten, scharieren en overig deurbeslag aan te bieden.
Inmeten en u monteren van de deuren en/of deursystemen nemen wij u ook graag uit handen. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Technische informatie
Technische informatie
Producent Ironw@re
Deurdikte 40 mm
Deurbreedte (cm) 66, 103 tot max 123, 63, 73, 78, 83, 88, 93
Deurhoogte 211,5 cm
Reviews
Youtube
Productvragen

Productvragen

Kan ik de deur ook op maat bestellen?
Jazeker. Wij kunnen elke maat leveren die u maar wenst. Op de mm nauwkeurig. Voor breedte - dikte en hoogte.
Hoe wordt de deur bezorgd?
Wij leveren deuren altijd met een koerier. Zodat we een directe rit hebben van onze fabriek naar uw gewenste afleveradres. U krijgt van onze koerier 1 dag van te voren een email met de geplande afleverdag. In deze email wordt ook een telefoonnummer gegeven om een eventueel tijdstip te bespreken.
Wat is het voorbereidingspakket

Met het voorbereidings pakket bedoelen wij de freesbewerkingen aan de deuren. Wij bieden 3 pakketen:

- voorbereiding draaideur: voor scharnierende deuren - frezen scharnieren - frezen slotgat - evt frezen van sponning in deur tbv XinniX Deuren
- voorbereiding schuifdeur: voor schuifdeuren - frezen sleuf ondeirn deur - frezen optioneel sleuf bovenin deur - frezen van slot of greep 
- voorebereiding taatsdeur - voor houten taatsdeuren - frezen van spainrg voor taats scharnier onderin en bovenin de deur - eventueel frezen van greep

Alle bewerkingen worden machinaal uitgevoerd op een freesmachine met 3d freeskop. 

(Tot) waar wordt de deur afgeleverd?

Voor consumenten: wij leveren de deur af bij de voordeur. Voor flats en of appartmenten bij de portiek.
Voor bedrijven: bij uw inslag of magazijn of bouwproject totaan de opslag losplaats.

Wij gaan ervanuit dat er iemand aanwezig is bij aflevering die onze chauffeur een handje helpt bij het lossen van de deur.

Bij projecten inclusief montage nemen wij de deuren mee met de montage klus en bezorgen wij de deur tot op de montage locatie.

Op elke dagen levert u de deuren

In 95% van de gevallen worden de deuren op de maandag of dinsdag bezorgd. U krijgt 1 werkdag voor levering een email met de bezorgdag.

Deuren zijn geen eenvoudige pakketten om te versturen. Wij rekenen op uw medewerking  (bij lossen) en uw aanwezigheid op de geplande losdag van de deuren.
Voor een tijds indicatie van levering kunt u altijd bellen met het telefoon nummer wat u per mail wordt opgegeven voor levering van de deur(en)

Wat is de levertijd van een deur?

Onze deuren zijn over het algemeen met 6-7 weken bij u in huis. Standaard deurmaten van hoogte 201,5, 211,5 en 231,5 (en breedte 88 of 93) zijn vaak sneller (3-5 weken)  leverbaar. Voor een exacte indicatie van levertijd graag contact opnemen.

Ironw@re levert geen standaard deuren maar kwalitatief hoogwaardige deuren (stabiel) Deze hebben een langere levertijd. In de levertijd zit ook het bewerken van de deuren opgenomen. Deuren zonder bewerkingen zijn sneller leverbaar.

Worden eventuele sloten, grepen of scharnieren ook voorgemonteerd?
Nee wij leveren de producten die moeten worden gemonteerd in de deuren los aan. Deze zijn na het frezen eenvoudig te installeren.
Hoe ziet de zijkant / kopse kant van de deur eruit?

De zijkanten / kopse kanten rondom de deur zijn onbehandeld. Bij zowel verfdeuren en HPL (Formica) deuren kijkt u tegen met Meranti randhout aan. U kunt dit onbehandeld laten of eventueel gronden en aflakken.

Monteert Ironw@re ook deuren?

Ja wij leveren, bewerken (frezingen in deur) en monteren deuren op aanvraag. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Downloads
Feedbackcompany

9,1 / 10

Gebaseerd op 1716 beoordelingen

Tonnie van der Aa: "Lade geleiders met vol vertrouwen besteld op overzichtelijke website"

22 nov. 2020

Robert Bouwen: "Alles perfect verlopen."

18 nov. 2020

Rob de Boer: "Snelle service en klantvriendelijk. Terugnemen van het verkeerde product geen enkel probleem daarnaast snel handelen in het verzenden van het nieuwe. "

17 nov. 2020

Hulp nodig?

Twijfel niet en bel direct!
Onze medewerkers staan voor u klaar

085 - 001 30 80