Onze leveringen gaan ondanks de Corona Crisis gewoon door.
Meer informatie klik hier

sluiten ×

Deursloten

Magnetische insteek/ deursloten hebben esthetische en functionele voordelen. De dagschoot (het deel van het deurslot dat naar buiten springt bij sluiting) is standaard 'in' en gaat pas 'uit' nadat de deur helemaal dicht is. Hierdoor is geen lelijk stootplaatje meer nodig op het kozijn. Daarnaast zijn de deursloten geruisloos in vergelijk met een standaard insteek deursloten. In ons assortiment hebben we zowel de traditionele als de magnetische deursloten.

De utiliteit (kantoorbouw, ziekenhuizen, industrie) deursloten zijn sloten die zijn getest op 1.000.000 open- en sluitbewegingen waarbij de woningbouwsloten getest zijn op 200.000 open- en sluitbewegingen.

Lees meer

Waarom een magnetisch deurslot - insteekslot?

Magnetische insteeksloten hebben esthetische en functionele voordelen. De dagschoot (het deel van het deurslot dat naar buiten springt bij sluiting) is standaard 'in' en gaat pas 'uit' nadat de deur helemaal dicht is. Hierdoor is geen lelijk stootplaatje meer nodig op het kozijn. Daarnaast zijn de deursloten geruisloos in vergelijk met een standaard insteekslot.

Deurslot No-Ha: voor wie op en top minimalisme wil is het No-Ha magneetslot ontwikkeld. Bij dit deurslot kunt u zonder greep een deur afwerken. Houten plaatjes in de kleur die u wenst bedienen het slot.

Deursloten magnetisch:de oplossing voor huis, tuin en keuken gebruik. Getest op 200.000 open en sluitbewegingen. 

Deursloten utiliteit ;voor de meer eisende gebruiker. Gestandaardiseerd conform Nederlandse deurmaatgeving. (nemef 600) Getest op 1.000.000 open en sluitbewegingen.