Magnetisch - woningbouw

Een magnetisch deurslot / insteekslot lijkt op een standaard insteekslot maar heeft een GROOT voordeel. De dagschoot is standaard IN. Geen lelijk stootplaatje op het kozijn. De dagschoot komt pas uit op het moment dat de deur in het kozijn sluit. 99% van de deuren in Nederland is voorbereid (frezing in deur) op de nemef 1200 serie insteeksloten. Wij adviseren daarom voor de deze deuren de; gelijk aan nemef 1200 serie.

per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

17 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

17 producten

Van hoog naar laag sorteren

Waarom een magnetisch deurslot / insteekslot?

Het lijkt op een standaard insteekslot maar heeft een GROOT voordeel. De dagschoot is standaard IN. Geen lelijk stootplaatje op het kozijn. De dagschoot komt pas uit op het moment dat de deur in het kozijn sluit. 99% van de deuren in nederland is voorbereid (frezing in deur) op de nemef 1200 serie insteeksloten. Wij adviseren daarom voor de deze deuren de; gelijk aan nemef 1200 serie.

Voor wie OP en TOP minimalisme wil: ga dan voor de No-Ha. Een insteekslot waarbij geen rozet of handgreep is vereist. Dit slot zit ingeboord in de deur en heeft geen kruk of bedieing op de deur. U bedient de deur met een simpel plaatje wat gelijk ligt met het vlak van de deur.


Bonaiti