Taatsdeur bouwsysteem

Ironw@re is specialist op het gebied van taatsdeuren en brengt u graag op ideeën voor de vele mogelijkheden. Bij onze taatsdeurtechniek moet u denken aan oplossingen voor binnendeuren. We leveren u een compleet bouwpakket wat op maat wordt gemaakt. Taats scharnier + optioneel alumium frame + optioneel greep. U voegt zelf alleen het glas of eventueel de houten beplating toe. Het Frame en taatscharnier zijn verkrijgbaar in drie kleuren. Zwart - Brons - Alu zilverkleurig.

per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

4 producten

Van hoog naar laag sorteren


Toepassingen taatsdeuren

Ironw@re bied hoogwaardige oplossingen voor taatsdeuren. Altijd wel een oplossing voor uw wensen rondom taatsdeuren. Of het nu om taatsdeur naar de woonkamer, keuken of badkamer gaat. Ironw@re heeft altijd wel een taatsdeur oplossing. Voor elke interieurstijl is er wel een oplossing. Volledig glas met taats scharnier OF glas met een aluminium frame wat te verdelen is in meerdere vlakken of 1 groot vlak. Of als laatste het aluminium frame wat u naar wens met een willekeurig houtsoort kunt afwerken.

Wanneer welk taatsdeur bouwpakket kiezen?

De PortoPivot 6530 als u een stalen look taatsdeur wenst met een omranding / frame rondom en optioneel met vlakverdeling wenst te werken De PortaPivot 5045 als u een houtlook of betonlook of willekeuroge andere taatsdeur wenst. bedoeld om af te werken met plaatmateriaal De PortaPivot Glass als u een volledige glazen taatsdeur wenst.

Voordelen aluminium taatsdeur systeem

Taatsdeuren zijn een eyecatcher in uw interieur. De taatsdeur kan 2 ruimtes in worden bewogen. De  taatsdeuren zullen na openen weer terug bewegen naar de gesloten stand (softclose). Bouwtechnisch heeft een taatsdeur ook voordelen. U kunt uw stucadoor eerst laten stucen. Alle wanden en openingen. Daarna meet uw de deur in en wordt de deur gemaakt en geleverd. Stucadoor moet voor optimaal resultaat uiteraard wel nauwkeurig haaks en waterpas stucen.

Taatsdeuren hebben 1 nadeel. De hangnaad rondom de taatsdeur is groter dan bij traditionele scharnierende deuren. De dichting en geluid en tocht zullen dus eventueel wat groter zijn dan bij traditionele deuren.

Ironw@re beschikt over een uniek assortiment taatsdeur techniek. Onze taats deursystemen voldoen aan de volgende eisen:
- geruisloze werking
- degelijke kwalitatieve lagering
- degelijke finish tegen weer- en of omgevings omstandigheden
- eenvoudige installatie

Waarom DHZ taatsdeur bij Ironw@re kopen?

Persoonlijk advies is waar wij voor staan. Dit in combinatie met onze kennis van taatsdeur techniek en de toepassing daarvan zorgen dat u altijd weet waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. We helpen u graag bij het uitkiezen van de techniek die het beste past in uw situatie. Daarnaast hebben wij een zeer uitgebreid assortiment zodat wij u in vrijwel iedere situatie kunnen helpen. Wij ontzorgen u indien gewenst compleet door naast de systemen en de deuren optioneel het deurbeslag aan te bieden. 

Eigenschappen taatsdeur systemen

- Aluminium geanodiseerde profielen in 3 kleuren
- Pivot scharnieren getest op 200.000 open en sluitbewegingen
- Deurbreedtes tussen de 650 en 2250 mm
- Deurhoogtes tussen de 1800 en 2950 mm
- Positie taats scharnier van te voren af te stemmen - meedere mogelijkheden; maximale opening of juist in midden bij brede deuren
- Standaard met Softclose demper systemen
- Zelf alleen glas of plaatmateriaal regelen (veiligheids glas!)
- Geruisloze systemen

Mooie combinaties met onze taatsdeur systemen

- Vaak zien wij taatsdeuren gecombineerd met schuifdeuren in- of voor de wand
- Combinaties met onzichtbare deurkozijnen