Onze leveringen gaan ondanks de Corona Crisis gewoon door.
Meer informatie klik hier

sluiten ×

Taatsdeur scharnieren

Ironw@re voert 2 lijnen taatsdeur scharnieren. De Argenta Pivotica en de Frits Jurgens systemen. Beide fabrikanten hebben hun voors en tegens. De taatscharnieren van Frits Jurgens en van Argenta zijn zo geproduceerd dat u geen gat in uw vloer hoeft te hakken.

- Frits Jurgens en Argenta: De techniek van de taats scharnieren zit weg gewerkt in de taatsdeur.
- Beide systemen voor houten en stalen deuren toepasbaar - Argenta is compacter kwa afmetingen wat bij stalen deuren een voordeel kan zijn
- Frits Jurgens voor de echte zware taatsdeuren boven de 100 Kg en overal op deur te posistioneren - Argenta altijd op vaste plaats op deur
- Frits Jurgens verlijmen van voetplaat op vloer - Argenta standaard schroeven maar kan ook gelijmd worden
- Argenta taats zijn standaard met demping uitgevoerd - Frits system 4 is met demping - overige Frits niet

Lees meer

9 artikel(en)

per pagina

9 artikel(en)

per pagina

Argenta en Frits Jurgens Pivotica onzichtbaar pivot / taatsdeurscharnier

Toepasbaar voor plafondhoge taatsdeuren. Met dit innoverende taatsdeur-scharnier kan zelf het scharnierpunt gekozen worden (op minimum 40 mm van de zijkant van deur); zo kan men bijvoorbeeld brede deuren laten roteren in het midden en is de Pivotica geschikt voor zowel linkse als rechtse deuren. Niet enkel de sluitkracht van de Argenta Pivotica en Frits Jurgens is aanpasbaar, ook kan men de deur uitlijnen zodat deze haaks hangt.


Waarom taatsdeursystemen?

Een mooie oplossing in smalle doorgangen of een mooie blikvanger in uw interieur. Een Taatsdeur kenmerkt zich door te draaien om eigen verticale as. De draaipunten van de Taatsdeur bevinden zich aan de boven- en onderkant van de deur, waardoor er geen sterke staanders nodig zijn. Ook heeft het als voordeel dan een Taatsdeur in een smalle doorgang geplaatst kan worden. Door de unieke uitstaling is een Taatsdeur een mooie blikvanger in het interieur. Komt u er zelf niet uit? Neem dan contact op met onze klantenservice!