voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Deuren

Meest gestelde vragen over deuren
Monteert Ironw@re ook deuren?
Ja wij leveren, bewerken (frezingen in deur) en monteren deuren op aanvraag. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.
Kan ik de deur ook op maat bestellen?
Jazeker. Wij kunnen elke maat leveren die u maar wenst. Op de mm nauwkeurig. Voor breedte - dikte en hoogte.
Hoe wordt de deur bezorgd?
Wij leveren deuren altijd met een koerier. Zodat we een directe rit hebben van onze fabriek naar uw gewenste afleveradres. U krijgt van onze koerier 1 dag van te voren een email met de geplande afleverdag. In deze email wordt ook een telefoonnummer gegeven om een eventueel tijdstip te bespreken.
Wat is het voorbereidingspakket?
Met het voorbereidings pakket bedoelen wij de freesbewerkingen aan de deuren. Wij bieden 3 pakketen:

- voorbereiding draaideur: voor scharnierende deuren - frezen scharnieren - frezen slotgat - evt frezen van sponning in deur tbv XinniX Deuren
- voorbereiding schuifdeur: voor schuifdeuren - frezen sleuf ondeirn deur - frezen optioneel sleuf bovenin deur - frezen van slot of greep 
- voorebereiding taatsdeur - voor houten taatsdeuren - frezen van spainrg voor taats scharnier onderin en bovenin de deur - eventueel frezen van greep

Alle bewerkingen worden machinaal uitgevoerd op een freesmachine met 3d freeskop. 

(Tot) waar wordt de deur afgeleverd?
Voor consumenten: wij leveren de deur af bij de voordeur. Voor flats en of appartmenten bij de portiek.
Voor bedrijven: bij uw inslag of magazijn of bouwproject totaan de opslag losplaats. Wij gaan ervanuit dat er iemand aanwezig is bij aflevering die onze chauffeur een handje helpt bij het lossen van de deur.

Bij projecten inclusief montage nemen wij de deuren mee met de montage klus en bezorgen wij de deur tot op de montage locatie.
Op elke dagen levert u de deuren
In 95% van de gevallen worden de deuren op de maandag of dinsdag bezorgd. U krijgt 1 werkdag voor levering een email met de bezorgdag.

Deuren zijn geen eenvoudige pakketten om te versturen. Wij rekenen op uw medewerking  (bij lossen) en uw aanwezigheid op de geplande losdag van de deuren.
Voor een tijds indicatie van levering kunt u altijd bellen met het telefoon nummer wat u per mail wordt opgegeven voor levering van de deur(en)
Wat is de levertijd van een deur?
Standaard deuren zijn leverbaar in 4-5 weken *vakanties en feesdagen uitgelsoten
Maatwerk deuren hebben een levertijd van 6-7 weken 
U kan tegen meerprijs kiezen voor versnelde productie.

Voor een exacte indicatie van levertijd graag contact opnemen.
Ironw@re levert geen standaard deuren maar kwalitatief hoogwaardige deuren (stabiel) Deze hebben een langere levertijd. In de levertijd zit ook het bewerken van de deuren opgenomen. Deuren zonder bewerkingen zijn sneller leverbaar.
Worden eventuele sloten, grepen of scharnieren ook voorgemonteerd?
Nee wij leveren de producten die moeten worden gemonteerd in de deuren los aan. Deze zijn na het frezen eenvoudig te installeren.
Hoe ziet de zijkant / kopse kant van de deur eruit?
De zijkanten / kopse kanten rondom de deur zijn onbehandeld. Bij zowel verfdeuren en HPL (Formica) deuren kijkt u tegen met Meranti randhout aan. U kunt dit onbehandeld laten of eventueel gronden en aflakken.
Hoe meet ik een opening in wand of muur?
Zie onderstaande afbeelding om te zien hoe u de grootte van de grove opening nauwkeurig kunt meten. Meet eerst de breedte tussen de noppen van de deuropening driemaal (afbeelding 1) en noteer de kleinste van de drie metingen. Ten tweede, meet de hoogte aan beide zijden (afbeelding 2) en noteer de kleinste meting.   
Alleen ingelogde gebruikers kunnen vragen stellen