voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Veelgestelde vragen over taatsdeursystemen

Hoe meet ik een opening in wand of muur?
Zie onderstaande afbeelding om te zien hoe u de grootte van de grove opening nauwkeurig kunt meten. Meet eerst de breedte tussen de noppen van de deuropening driemaal (afbeelding 1) en noteer de kleinste van de drie metingen. Ten tweede, meet de hoogte aan beide zijden (afbeelding 2) en noteer de kleinste meting.   
Welke soorten materialen zijn er in het assortiment voor taatsdeuren?
Taatsdeuren kunnen van diverse materialen gemaakt worden. Bij Ironw@re bieden wij een breed scala aan opties, waaronder taatsdeuren van hout en glas. De glazen taatsdeuren zijn beschikbaar met- of zonder aluminium frame. Andere materialen of speciale wensen, bijvoorbeeld stalen taatsdeuren, zijn beschikbaar op aanvraag. Neem...
Kunnen taatsdeuren gebruikt worden als scheidingswand?
Absoluut! Taatsdeuren zijn niet alleen stijlvol, maar ook uiterst functioneel. Ze kunnen perfect dienen als scheidingswand, waardoor u gemakkelijk een open ruimte kunt opdelen. Zo is het mogelijk om één brede deur te gebruiken, of meerdere deuren naast elkaar.
Voor grotere ruimtes wordt vaak gebruik gemaakt van vaste zijpanelen in combinatie met een taatsdeur. Hierdoor wordt de deur niet te breed, maar kan wel de volledige opening worden afgesloten. Ironw@re heeft zowel houten als glazen scheidingswanden in het assortiment. Scheidingswanden zijn alleen op aanvraag, neem hiervoor contact op met een van onze medewerkers. 
Alleen ingelogde gebruikers kunnen vragen stellen