Geleidingstechniek

Geleidingstechniek specialist. Ironw@re beschikt over een uitgebreid assortiment geleidingstechniek. Onze geleidingssystemen voldoen aan de volgende eisen:
- geruisloze werking
- degelijke lagering
- degelijke finish tegen weer- of omgevingsomstandigheden.


Lees meer
Ironw@re is specialist op het gebied van geleidingstechniek en brengt u graag op idee├źn voor de vele mogelijkheden. Heeft u een wens of technische tekening? Mail ons uw wensen en wij helpen u graag aan de beste oplossing voor uw situatie. Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen bij de volgende situaties:

Algemeen / universele ladegeleiders voor meubels:
Veelal kogel- of rol gelagerde geleiders die universeel toepasbaar zijn. Of het nu voor een meubel, bedrijfswageninrichting of voor een serverkast is.

Meubel keuken & badkamer
Door Blum speciaal ontwikkelde ladegeleider voor de keuken- en badkamer meubels. Ladegeleiders die volledig onzichtbaar worden gemonteerd. Aan de onderzijde van de lade. Compleet met snelkoppelingen en verstelmogelijkheden voor het ladefront. Met Blumotion (demping bij sluiten) of met Tip on (Push to open /greeploze lades) Deze ladegeleiders zijn voor DHZ lastiger te verwerken dan de universele ladegeleiders.

Industriele telescoopgeleiders
De zwaardere en langere ladegeleiders. Gemaakt van gewalste en gefreesde stalen profielen. In tegenstelling tot de universele meubelgeleiders die in massaproductie worden geproduceerd. In de categorie staat slecht een gedeelte van onze mogelijkheden. Maatwerk en produceren op klantwens is waar we u in dit segment het beste mee kunnen helpen. Voor een uitgebreider overzicht van de geleiders.

Lade indelingen
Handige keukenhulpjes om uw lades effectief in te richten. Voor messen, voor kruidenrekken, noem het maar op.