Blum Movento

Blum Movento is een serie ladegeleiders speciaal voor houten laden. De Blum Movento onderscheidt zich ten opzichte van andere ladegeleiders, doordat deze niet zichtbaar is wanneer de lade wordt geopend. De geleider zit namelijk aan de onderkant van de lade bevestigd. Het verschil met de tandem is dat de Movento in 3 dimensies verstelbaar is. De Tandem is in 1 dimensie verstelbaar. Tevens is de maximale belasting bij de Movento wat hoger en is het tip on mechanisme bij de Movento standaard al ingebouwd en geen opklikbaar systeem zoals bij de Blum Tandem. Daarnaast bestaat bij de Movento de mogelijkheid om zowel softclose (blumotion) en tip on (druk open) in 1 ladegeleider te verwerken. Modellen 760HM en 766HM.

Lees meer

Bij het monteren van de Blum Movento komt geen schroef aan te pas. Zelfs bij zwaarbelaste (voorraad)laden overtuigt de Blum Movento met een vederlichte loop. De Blum Movento heeft belastingen van 40 tot 60 kilogram. De ladegeleider is zowel in hoogte als breedte te verstellen, waardoor de lade perfect past in het complete meubel.


Specificaties Blum Movento

De Blum Movento is zowel met BluMotion en/of Tip-On te verkrijgen. Wilt u een softclose systeem als ladegeleider? Kies dan voor de BluMotion. Tip-On houdt in dat u geen meubelgrepen meer nodig heeft. Door op de lade te drukken, komt de lade naar voren en kunt u de lade openen. De Blum Movento maakt het mogelijk om zowel de BLuMotion als de Tip-On optie te krijgen in één lade. Hierdoor is de Blum Movento uniek in zijn soort. Een betere ladegeleider gaat u niet vinden!


Voordelen Blum Movento voor de gebruiker

- Maximale bewegingskwaliteit dankzij gesynchroniseerde vederlichte loop en BluMotion bij het sluitsysteem
- Hoge stabiliteit en dynamische belastbaarheid van 40 kg of 60 kg
- Greeploze fronten met Servo-Drive of Tip-On
- Volledig uittrekbaar voor een goed overzicht en directe bereikbaarheid
- Lange levensduur

Voordelen Blum Movento voor de monteur

- Eenvoudige verwerking, altijd dezelfde boorpositie in het corpus
- Gereedschapsloze 4-dimensionale instelling van het front voor een exact voegbeeld
- Hoge dynamische belastbaarheid van 40 kg en uitstekende stabiliteit