Onze leveringen gaan ondanks de Corona Crisis gewoon door.
Meer informatie klik hier

sluiten ×

Blum Movento

De Blum Movento ladegeleiders worden veelvuldig toegepast in de keukenindustrie en badkamermeubels, maar ze zijn ook te gebruiken in alle andere meubels. De geleiders zijn met verschillende opties verkrijgbaar, zoals  softclose (Blumotion) en Tip-on systeem. Verder kan er gekozen worden voor verschillende lengtes, uittreklengtes en draaggewicht. De opties staan onderaan deze pagina uitgelegd.

Lees meer

6 artikel(en)

per pagina

6 artikel(en)

per pagina

Toepassing Blum Movento ladegeleiders

De Blum Movento ladegeleiders worden veelvuldig toegepast in de keukenindustrie en badkamermeubels, maar ze zijn ook te gebruiken in alle andere meubels. De lade wordt gereedschapsloos op de geleiders gemonteerd, waardoor de geleiders uit het zicht wegvallen.

 

Typen en opties Blum Movento ladegeleiders

Lengte:
De gegeven lengte is de nominale lengte, ofwel de kortste absolute lengte van de geleider. Voor de  benodigde inbouwruimte moet in het geval van de Blum Movento ladegeleiders 3 mm bij de nominale lengte worden opgeteld. Als u zijstabilisering gebruikt moet 15 mm bij de nominale lengte worden opgeteld in plaats van 3 mm.

 

Uittreklengte:
De uittreklengte geeft aan hoe ver de geleider kan uitrekken en dus hoe ver de lade naar buiten komt. Er kan gekozen worden voor enkel en volledig. Bij enkel kan de geleider met 70% verlengd worden. Bij een enkel uittrekbare geleider met een nominale lengte van 500 mm kan de lade dus 350 mm uitgetrokken worden. Bij een volledig uittrekbare geleider wordt de geleider twee maal zo lang in uitgerekte stand, waardoor de hele lade uitgetrokken kan worden.

 

Draaggewicht:
Het draaggewicht vertelt wat het maximale gewicht is dat door de geleiders gedragen kan worden. Het draaggewicht staat in de titels en afbeeldingen van de geleiders gegeven en er kan gekozen worden voor 40 kg of 60 kg.

 

 

Blumotion:
Blumotion is de softclose technologie van Blum. Softclose betekent dat de lade automatisch gedempt zal sluiten als hij nog maar op een kier staat. Door softclose zult u geen last hebben van openstaande lades of harde geluiden bij het sluiten van lades.

 

Tip-on:
Met het Tip-on systeem is de handgreep op een lade niet meer nodig. Druk licht op het voorpaneel van de lade en het systeem zal de lade zelf openen. Voor sluiten dient eveneens het voorpaneel ingedrukt te worden.

 

Voordelen van de Blum Movento ladegeleiders

- Onzichtbare montage
- Gemakkelijk zelf te installeren
- Geringe inbouwbreedte
- Grote variatie in lengte
- Lange levensduur
- Zeer soepele loopeigenschappen (zweefloop) door de Tandem techniek
- Bij brede lades uit te rusten met zijstabilisering om de soepele loopeigenschappen te behouden
- Snelle levering uit eigen voorraad

 

Waarom Blum geleiders bij Ironw@re?

Persoonlijk advies is waar wij voor staan. Dit in combinatie met onze kennis van ladegeleiding en de toepassing daarvan zorgen dat u altijd weet waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. Daarnaast hebben wij een zeer uitgebreid assortiment zodat wij u in vrijwel iedere situatie kunnen helpen.