Blum Tandem

Blum Tandem ladegeleiders voor gemak en eenvoud

Blum Tandem is een ladegeleider die is ontwikkeld voor keukens en badkamer meubelen. De Blum Tandem ziet u niet zitten wanneer de lade geopend wordt. Een beter soft close systeem – genaamd BluMotion - dan Blum is er niet. Het woord motion zegt al voldoende: je geeft de lade een zet, wordt opgevangen en dicht gezogen. Motion is een synoniem voor soft close. Tevens is de Blum tandem er in een Tip on variant. Ook wel druk open genoemd. Druk tegen front van lade en deze zal openen. Ideaal voor mensen die greeploos wensen te werken. De Blum Tandem is er in een 30 Kg en 50 Kg variant. Deel uittrekbaar (lade 70% open) en volledig uittrekbaar.

Lees meer

8 artikel(en)

per pagina

8 artikel(en)

per pagina

Blum heeft een aantal verstelmogelijkheden geïntegreerd in de Blum Tandem. In de koppeling zit een wieltje, waarmee de lade van links naar rechts kan worden bewogen. Aan de achterkant zit een stijlwieltje, waarmee de neiging van de lade kan worden bepaald. De Blum Tandem is eendimensionaal verstelbaar en te verkrijgen in een 30 en 50 kilogram variant.

Blum Tandem kopen

Blum Tandem staat voor een glijdersysteem wat speciaal is ontwikkeld voor houten laden. Zelfs bij zwaarbelaste laden en voorraadladen overtuigt Blum Tandem met een vederlichte loop. De geleider is in 2 varianten te verkrijgen. Met BluMotion en met Tip-On. Blumotion: de ladegeleider sluit de laatste 5 cm rustig en gedempt. Tip-on: druk tegen de lade aan en de lade gaat open. Speciaal ontwikkeld voor greeploze lades.

Blum Tandem eigenschappen

Verdekte glijdersystemen voor universeel toepasbare lades. Lichtlopend. Zelfsluitend. Compleet met koppelingen. Diverse lengtes, belastingen van 30Kg tot 50 Kg. Enkel en volledig uittrekbaar. Uniek bij deze geleiders is dat ze uit het zicht blijven. Alle geleider systemen zijn compleet met BluMotion of met Tip-On. Bovenstaande categorieën en artikelen zijn compleet met de koppelingen.