voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Artikel nr.
Glasplaat op maat - meubels

Glasplaat op maat | Meubelsystemen | Gehard veiligheidsglas | 6mm dikte | Verschillende afwerkingen

          review(s)
Verwachte levering: 15-20 werkdagen

lees meer over orderproces

Vanaf 134,33 111,02
Verkocht per: Stuk
- +

- Gehard veiligheidsglas
- Max hoogte 150 cm
- Max breedte 150 cm
- Glasdikte 6mm
- Verschillende afwerkingen

Gegevens

Glasplaat op maat | Meubelsystemen | Gehard veiligheidsglas | 6mm dikte | Verschillende afwerkingen

Ons maatwerk glaspaneel is toepasbaar op alle glazen meubelsystemen. Het glaspaneel is van gehard veiligheidsglas, wat 5x steviger is dan ongehard glas en dus extra stevig en extra veilig is. De kans dat het glaspaneel breekt is daarom zeer gering. Mocht dit wel gebeuren breekt het glas in duizenden stukjes zonder scherpe randen, om de veiligheid te garanderen. Tot slot worden de randen van de glasplaat plat poly (pp) geslepen, zodat het glas na op maat zagen geen scherpe randen meer heeft.

Mocht u een afmeting zoeken die niet overeenkomt met de vermelde afmeting kan dat uiteraard. U vult dan de afmeting in die u nodig heeft. Dit kan tot op de millimeter nauwkeurig. De afmeting die u invult moet wel binnen de door ons vermelde afmeting vallen. 

Hoe plaats ik mijn bestelling

STAP 1 - Selecteer de hoogte en breedte van de glasplaat waarbinnen uw afmetingen vallen.
STAP 2 – Kies de afwerking van uw glasplaat (raadpleeg downloads voor alle mogelijke afwerkingen en neem contact op)
STAP 3 – Vul de exacte afmetingen van de glasplaat in
STAP 4 - Geef eventueel een opmerking/referentie in. 

Wij nemen altijd contact met u op nadat u een glasplaat bij ons heeft besteld. Wij nemen dan de bestelling nog persoonlijk met u door.

Wat krijgt u geleverd

De levering omvat de glasplaat als omschreven. De levering vind altijd plaats via een koeriersdienst. De koerier brengt de glasplaten rechtstreeks vanaf de fabriek bij naar het afleveradres. Hierdoor is de kans op beschadiging van uw glasplaat nihil, en bent u dus verzekerd van een nette en persoonlijke levering. De kosten voor dit transport zijn niet in de prijs van de deur(en) inbegrepen. Die worden zichtbaar in de winkelwagen.

Waarom een deur bij Ironw@re 

Persoonlijk advies is waar wij voor staan. Dit in combinatie met onze kennis van deuren en deursystemen zorgen dat u altijd weet waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. Wij ontzorgen u compleet door naast de glasplaat en de bewerkingen ook sloten, scharnieren en overig deurbeslag aan te bieden.
Inmeten en u monteren van de glasplaat en/of deursystemen nemen wij u ook graag uit handen. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Technische informatie

Technische informatie
Art.nr. Glasplaat op maat - meubels
Producent Ironw@re
Verkoopeenheid Stuk

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Glasplaat op maat | Meubelsystemen | Gehard veiligheidsglas | 6mm dikte | Verschillende afwerkingen
Uw waardering

Meest gestelde vragen

Customer Questions
Geen vragen
Alleen ingelogde gebruikers kunnen vragen stellen