Onze leveringen gaan ondanks de Corona Crisis gewoon door.
Meer informatie klik hier

sluiten ×

Keuzehulp projecten

Zoveel onderdelen maar geen idee wat je er nou allemaal mee kan maken? Dat snappen we! Vandaar dat we een aantal instructies hebben geschreven voor projecten die je zelf uit kunt voeren.


Welke ladegeleider heb ik nodig om mijn kast/lade/keuken weer te repareren?

Lades in uw keuken, dressoir of kast bieden vele voordelen, met een lade benut u de ruimte optimaal en binnen handbereik.

Maak je trap compleet met traplades! Zo zorg je voor meer opbergruimte zonder veel ruimte in te leveren.

Lades in uw keuken bieden vele voordelen, met een lade benut u de ruimte optimaal voor bestek, borden of ander keukengerei binnen handbereik.

Maak zelf een apothekers kast. Een handige en stijlvolle oplossing voor in de keuken, slaapkamer of opslagruimte.

Voeg een extra slaapplek toe aan uw ruimte. U kunt onder uw bed nog een extra bed monteren,wanneer u hem nodig heeft trekt u hem gewoon uit.

Benut de ruimte in uw camper optimaal door lades toe te passen. Breng de ruimte in moeilijk bereikbaren hoeken binnen handbereik.

Maak een uittrekbaar kooktoestel zoals bijvoorbeeld een gasstel,wasbak of oven. Maak uw camper of bus compleet.

Voeg een uittrekplank toe aan uw bureau, kast of tafel en berg uw pc, monitor, printer etc. eenvoudig op uit het oog.

Gebruik onbenutte ruimte onder uw bed efficient, door een of meerdere lades te maken, waardoor u eenvoudig veel spullen op kunt bergen.

Benut de ruimte in uw bestelbus optimaal door lades toe te passen in uw vloer, het leverd u een nette en efficient ingerichte bestelwagen op.

Veel verloren ruimte onder een schuine kap? Benut deze ruimte optimaal door een ladekast te maken in uw knieschot.

Te weinig ruimte op je bureau door een toetsenbord dat niet altijd gebruikt wordt? Los het op met een toetsenbordplank onder uw bureau!

Voeg een binnenlade toe aan uw keuken of dressoir kast en maak uw ruimte snel bereikbaar zonder grote ingrepen in uw kast.

Nooit meer rondslingerende schoenen? Berg ze efficient en netjes op in uw uitschuifbare schoenenrek.

Een lade onder een wasmachine bied opslag voor wasmiddel en andere huishoudelijke goederen. Als u een lade onder u wasmachine installeert is alles altijd dichtbij.

Maak een mooie buitenkeuken voor buitenshuis, een ware toevoeging aan uw tuin. Geniet met mooi weer van de vrijheid die de buitenlucht u te bieden heeft.