voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Kwaliteit

Ironw@re kiest bewust voor de betere kwaliteit. Eenvoudige installatie en onderhoudsvrij zijn voor ons een pre. Zo zijn onze loopwagens voor de schuifdeuren bijvoorbeeld onafhankelijk per wiel gelagerd, wat zorgt voor de meest soepele en geruisloze loopeigenschappen. Een groot deel van ons assortiment geleiders is getest door TUV. De RVS geleiders van Fulterer hebben het NSF certificaat wat garant staat voor kwaliteit en hygiëne.

Lagering
Onze producten hebben voor 95% kogellagers. Sommige producten zijn uitgevoerd met glijlagers. Dit is bij de betreffende producten duidelijk aangegeven. Bij de glijlagers letten wij op de hardheid van het materiaal en de weerstand.

Geluid
Onze deur en schuifdeursystemen zijn veelal mede door de kogellagers erg geruisloos. Tevens letten wij op de materialen die op de loopwielen zijn toegepast. Dit zijn veelal low noise coatingen

Montage
We werken zo veel als mogelijk met systemen die relatief eenvoudig te monteren zijn. Als u hulp nodig heeft bij plaatsing van deur- of schuifdeursystemen horen wij dat graag. We ondersteunen u graag.

Gebruikte materialen
Staal, aluminium of RVS zijn onze meest voorkomende materialen. En dan de hoogwaardige kwaliteiten. (legeringen) Onze aluminium producten veelal geanodiseerd. Bij ons RVS vaak de 316 kwaliteit.

Onderhoudsvrij
Onze producten hoeven over het algemeen niet gesmeerd of gereinigd te worden. Als dit wel noodzakelijk is zal dit bij het product zijn aangegeven.

Gestest
Veel van onze producten zijn getest door ofwel TUV of andere gelijkwaardige instanties. Vaak op 200.000 of zelfs 1.000.000 open en sluitbewegingen.

Afwerking
het eindresultaat moet gewoon mooi zijn. Dat lukt alleen met mooi afgewerkte producten

Toepassingen
Onze producten worden in extreme omstandigheden toegepast. Van explosie werende schuifdeuren op booreilanden tot schuifdeuren op superyachten tot ladegeleiders in brandweer voertuigen.