Meubelbeslag

Wilt u uw meubels een andere uitstraling geven? Door het vervangen van uw meubelbeslag, ontwikkelt u een compleet andere uitstraling. In ons unieke assortiment vindt u altijd datgene waar u naar opzoek bent. Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste producten, of heeft u een meubelschets? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 Ironw@re werkt enkel met de beste kwaliteit meubelbeslag. Onze meubelsystemen voldoen aan de volgende eisen: 

- geruisloze werking

- degelijke lagering

- eenvoudige montage

 

Kastinrichting

Kastinrichting

Led verlichting

Led verlichting

Schuifdeursystemen

Schuifdeursystemen

Ladegeleiders

Ladegeleiders

meubelgrepen

Meubelgrepen

scharnieren en klepbeslag

Scharnieren en klepbeslag 

meubelknoppen

Meubelknoppen 

meubel sluitsystemen 

Meubel sluitsystemen

Bevestigingsmateriaal

Bevestigingsmateriaal 

 

 

Meubelbeslag van Ironw@re

Kastinrichting
Universeel toe te passen ladesystemen, uittrekbare afvalbakken en handdoekrekken. Hoogwaardige kwaliteit van Duitse en Italiaanse producenten.

Ladegeleiders
Ironw@re is marktleider op het gebied van ladegeleiders, met een zeer uitgebreid en uniek assortiment. Van kleine groefgeleiders tot zware ladegeleiders voor in apothekerskasten of in bedrijfswagens.

LED verlichting
Een klein en specialistisch assortiment voor universeel gebruik in meubels, plafonds, in de woon- of de badkamer. Voor elke ruimte hebben we een oplossing. Eenvoudig te installeren en plug and play led verlichting. CE en TUV geteste Duitse top kwaliteit. LED verlichting is verkrijgbaar in LED strips en LED spots.

Meubel schuifdeursystemen
Onderlopende en hangende schuifdeursystemen voor inloopkasten, knieschotten, vitrinekasten en garderobekasten. Deze schuifdeursystemen zijn universeel toepasbaar.

Meubelgrepen
Meubelgrepen voor ieder type meubel: van hout tot metaal. Design of klassiek. Opbouw of inbouw. Bekijk het uitgebreide assortiment.

Scharnieren en klepbeslag
Meubelscharnieren van de Oostenrijke top producent Blum. Voor inliggende, voorliggende of hoekpanelen. Met Tip-On of met BluMotion dempingssysteem. Eenvoudige klepscharnieren met veermechanismen voor uw klepkast.

Meubelknoppen
Beknopt specialistisch design assortiment van Didheya met meubelknoppen. Mooi design in combinatie met de RVS316 kwaliteit RVS

Meubelsloten
Meubelsloten voor universeel gebruik. Opbouw varianten en inboor varianten. Met camlock of met dagschoot.