Ladesysteem

Met onze universele ladesystemen kunt u kasten naar eigen wens indelen. Er zijn verschillende mogelijkheden variërend van opbergrekken tot wasmanden. De lades bestaan uit een aantal verschillende onderdelen die u kunt combineren.  In het overzicht hieronder ziet u stap voor stap welke onderdelen u kunt combineren om een ladesysteem compleet te maken.

Lees meer

10 artikel(en)

per pagina

10 artikel(en)

per pagina

Welke componenten ladesysteem heeft u nodig?


Kies de gewenste afmeting van uw basisframe. Ieder frame is geschikt voor meerdere afmetingen, welke vermeld staan bij het artikel. De frames zijn door middel van speciale hoekverbindingen traploos instelbaar op de door u gewenste breedte afmeting. De inbouwdiepte van het basisframe is altijd 526mm. Inbouwhoogte is standaard 68mm. De frames zijn verkrijgbaar in een aantal kleuren; zwart, wit en zilverkleurig. In de basisframes zitten standaard ladegeleiders verwerkt. Deze ladegeleiders zijn voorzien van demping en zelfinloop.
Nadat u de gewenste basisframes heeft gekozen kunt u vervolgens verschillende indelingen kiezen. Deze indelingen kunt u simpelweg in het frame hangen. Hiervoor zijn de indelingen standaard voorzien van speciale kunststof koppelstukjes welke in het basisframe klikken. Bij de keuze van indeling is het van belang dat u goed oplet dat u de juiste afmeting besteld. Het is mogelijk een basisframe in te delen met meerdere indelingen naast elkaar. De maximale breedte die u heeft om indeling te plaatsen is de ruimte van binnenzijde kastenwand tot binnenzijde kastenwand - 100mm. Mocht u een kastbreedte hebben die te breed is voor de frames is er nog de mogelijkheid om opvulstukken tussen het frame en de kastenwand te plaatsen.
Heeft u vragen neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen u graag aan de beste oplossing voor uw situatie.