Onze leveringen gaan ondanks de Corona Crisis gewoon door.
Meer informatie klik hier

sluiten ×

Aventos HF vouwklapdeur beslag

Het klapdeurbeslag Aventos zorgt voor groot bewegingscomfort in hoge kasten en bovenkasten. Ook zeer grote klapdeuren gaan gemakkelijk open en dicht door de zeer soepele loopeigenschappen van het Aventos beslag. Aventos biedt optimale bewegingsvrijheid, waarbij de klapdeuren altijd naar boven wegklappen. Hierdoor blijft de werkzone altijd volledig vrij en bereikbaar.

Toepassing Aventos klepbeslag

Aventos is toepasbaar op vrijwel alle klapdeuren of kleppen in hoge kasten en bovenkasten en zorgt voor optimale toegankelijkheid van de kastinhoud.
Afhankelijk van het gekozen type Aventos zijn klapdeuren of kleppen mogelijk tot een hoogte van 1040mm en een breedte van 1800mm.

Wanneer welke Aventos

Aventos is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De HF voor vouwklapdeuren, de HS voor zwenkdeuren, de HL voor liftdeuren, de HK voor klapdeuren en de HK-S speciaal voor kleine klapdeuren. Alle uitvoeringen zijn daarnaast verkrijgbaar voor een grote verscheidenheid aan afmetingen en gewichten van de klapdeur of klep.

Voordelen Blum Aventos klepbeslag

- Zeer soepele en loopeigenschappen
- Voorzien van Blumotion softclose
- Verschillende uitvoeringen voor iedere klepkast
- Optioneel uit te rusten met elekrische Servo Drive aandrijving
- Optioneel met Tip-on (openen door zacht indrukken)
- Toepasbaar op vrijwel alle soorten fronten
- Gemakkelijk zelf te installeren
- Snelle levering uit eigen voorraad

Waarom klepbeslag bij Ironw@re?

Persoonlijk advies is waar wij voor staan. Dit in combinatie met onze kennis van klepbeslag en de toepassing daarvan zorgen dat u altijd weet waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. Daarnaast hebben wij een zeer uitgebreid assortiment zodat wij u in vrijwel iedere situatie kunnen helpen. Wij ontzorgen u compleet door naast het beslag ook meubelknoppen en grepen aan te bieden. Daarnaast is Ironw@re uw adres voor vrijwel het volledige Blum assortiment. Zoekt u een specifiek systeem of artikel, neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Lees meer

27 artikel(en)

per pagina

27 artikel(en)

per pagina