Onze leveringen gaan ondanks de Corona Crisis gewoon door.
Meer informatie klik hier

sluiten ×

Led verlichting

LED verlichting specialist. Van mooie LED spots tot unieke LED strips voor in- of onderbouw. Voor meer informatie, bekijk de adviezen onderaan deze pagina.

Standaard zit aan de spots, strips, schakelaars, en de voedingen 2m kabel. Als u meer kabel lengte nodig heeft, zijn er verlengkabels beschikbaar.

Lees meer

1. Kies een LED spot(s) of / en LED strips


Tel de vermogens (Wattage) bij elkaar op. Stel u heeft 4 led spots en 1 ledstrip. LED strip is 5w per meter en u heeft 2m nodig. De LED spot is 3 Watt per stuk en u heeft er 4 nodig. Totaal Wattage is dan 2 x 5Watt + 4 x 3Watt = 22 Watt.

2. Kies uw voeding


Zojuist in voorbeeld is 22 Watt berekend. Minimaal een voeding van 22 Watt. In voorbeeld zijn 4 spot en 1 strip nodig. Dit zijn dan 5 benodigde ingangen. De voeding heeft er standaard 6. Als u meer dan 6 aansluitingen nodig heeft is er de LED 3 weg verdeler. Standaard zijn onze voedingen en led spots en strips geschikt om te dimmen.

3. Kies uw gewenste schakelmethode


Op elke voeding zit standaard 1 ingang om te schakelen. Als u de LED strip en spots uit bovenstaand voorbeeld apart zou willen schakelen schaft u de 3 weg verdeler aan. Zodat u een extra schakel ingangen krijgt.