Middenaanslag

De meubelscharnieren van het Topmerk Blum zijn universeel toepasbaar op meubels en zijn de meest voorkomende meubelscharnieren in keukens en meubels. De scharnieren kunnen van meerdere opties voorzien zijn. Lees onderaan de pagina meer over de opties.

per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

Blum Clip-top
Blum is wereldwijd een grote leverancier voor meubelscharnieren. Het bedrijf gaat voor kwaliteit en innovatie, waardoor nieuwe technieken met betrouwbaarheid worden toegepast. De Clip-top scharnieren blinken uit door hun groot instel- en montagecomfort, precieze functie en attractief design. Met scharnieren van Blum beweegt elke deur precies. Meer informatie over Blum 

Blumotion
Blumotion zorgt ervoor dat een kastdeur automatisch gedempt sluit. De meest voorkomende optie is Blumotion verwerkt in een scharnier. Er kan echter ook gekozen worden voor een standaard scharnier met een losse Blumotion demper.

Met veer
Een scharnier zonder Blumotion kan nog wel geveerd zijn. De scharnier zal de kastdeur automatisch dichttrekken als hij op een kier staat. Dit maakt het gebruik eenvoudiger en het voorkomt openhangende kastdeuren.

Inserta
Het Inserta systeem biedt een gereedschaploze montage van de scharnier aan de kastdeur. Vooraf moeten wel gaten geboord zijn in de kastdeur. Uitstekende pinnen aan de scharnierkop worden in die gaten geplaatst. Deze pinnen klemmen vast in de deur als een hendel wordt omgeklapt. Ook voor het Inserta systeem staat betrouwbaarheid vooraan bij Blum.