Schuifdeursystemen

Meubel schuifdeursystemen voor schuifdeurkasten en meubelpanelen

Universele schuifdeursystemen voor meubels, schuifdeurkasten, inloopkasten, garderobekasten & vitrinekasten. Bij alle systemen zijn de rails eenvoudig op maat te zagen naar elke gewenste breedte. Al onze rails voor schuifdeurkasten zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium. De loopwagen sets zijn vaak ook van aluminium of staal en zijn kogel gelagerd.

Toepassingen meubel railsystemen

Met onze schuifdeurkast schuifdeursystemen is elke kast afsluitbaar te maken met schuifdeuren. Of het nu gaat om bestaande kasten of nieuw te bouwen schuifdeurkasten. Denk hierbij aan inloopkasten met 1 schuifdeur. Of schuifdeurkasten met 2,3,4 of zelfs 6 panelen, maar ook schuifdeursystemen voor kleine tv meubels of dressoirs. 

Wanneer welk meubel schuifdeur systeem?

Onderlopend inliggend 40 Kg - voor knieschot schuifdeuren, voor TV kasten, voor schuifdeur in dressoir. Oftewel voor de kleine schuifdeuren. Zeer degelijk en gemakkelijk te installeren en zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Voor 2,3,4,5,6 net zoveel panelen als u wenst.

Onderlopend inliggend 60 Kg - net zoals de 40 Kg versie voor dezelfde soort toepassingen. Kleinere schuifdeuren in meubels. Kan ook voor hogere schuifdeuren worden toegepast. Veerschil met de 40 Kg versie is dat rails zit gefreesd in bodempaneel en dat wielen ook moeten worden gefreesd in meubelpanelen.

Hangend voorliggend 50 Kg - de oplossing voor garderobe schuifdeurkasten. Bedoeld voor zelfbouwkasten met een sokkel onder (verhoging met uitstekende plank) en met bovenplaat op kast. Deuren komen voor de kast langs te schuiven. Daarom de naam voorliggend. Deuren gaan onder en boven de kast voorbij het frame. Zeer mooie professionele oplossing voor grotere schuifdeuren.

Hangend inliggend 40 of 80 Kg - de meest gebruikte schuifdeurkast oplossing. U heeft bijvoorbeeld een nis met planken of bestaande open kasten en wil deze afsluiten met schuifdeuren. Monteer rails tegen plafond en sluit kast af met 2,3,4,5,6 enz ...net zoveel schuifdeuren als u maar wenst.

Vitrinekast inliggend 25 Kg - de oplossing voor glazen vitrinekasten. Voor net zoveel panelen als u zelf maar wenst. Voor 6 of 8 mm dikke panelen van glas of plexiglas.

Voordelen meubel railsystemen

- Compact en sterk - inkortbaar naar wens
- Optioneel softclose te maken
- Koppenbare systemen - rails kan worden door gekoppeld
- Voor net zoveel panelen als u maar wenst
- Vrijheid van keuze van systeem - altijd wel een schuifdeurkast oplossing
- Hoogwaardige kwaliteit lagering

Waarom meubel railsysteem bij ironw@re kopen?

- Kwalitatief hoogwaardige oplossingen met lange levensduur en eenvoudige montage
- Persoonlijk advies
- Snelle levering uit voorraad
- Hoge klantwaardering - 9,1

Eigenschappen meubel schuifdeursystemen

- Aluminium geanodiseerde rails
- Inkortbare rails
- Kogel gelagerde loopwagens (bij onderlopend en hangend)
- Verstelbaarheid van systemen in hoogte 
- 40 Kg - 80 Kg per paneel
- Voor elk type hout geschikt - van spaanplaat tot mdf tot multiplex