voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Normen en waarden

Normen
Onze organisatie kenmerkt zich door een "no nonsens" aanpak en een open cultuur. Met een pro actieve houding waarbij ambitie en energiek te werk gaan onze kenmerken zijn. Een organisatie die jaarlijks groeit en hard aan de weg timmert. Waar voor een esthetische en functionele vraag altijd een passend antwoord wordt gevonden.

Onze kernwaarden
Onze kernwaarden zijn onze leidraad in de samenwerking met klanten en leveranciers.

Open en eerlijk; Wij denken mee met de vraag van de klant en geven aan wanneer een oplossing wel of niet passend is. Een verantwoord advies is voor ons belangrijker dan een advies die uiteindelijk niet past bij de situatie van de klant.  

Betrokken: Wij werken met passie en inzet! We hebben hart voor uw vraag en wens. Voor het beste eindresultaat komen we desgevraagd bij u op uw locatie langs voor het juiste advies en technische oplossing. Ondernemend: Wij zijn een jonge groep mensen met een hoogstaand netwerk van (senior) adviseurs en specialisten. Wij denken in mogelijkheden en in oplossingen. Wij ondersteunen zowel de “doe-het-zelver” als de professional door een optimale bereikbaarheid: fysiek, telefonisch en met behulp van de inzet van “on-line” media. 


Energiek: Wij hebben passie voor ons werk! Wij willen het thuisgevoel versterken door het antwoord te vinden met een functioneel esthetisch toepassing.Ambitie: Wij ontwikkelen continu onze vaardigheden. We leren van elkaar maar vooral van u door de vragen die we dagelijks ontvangen. Ons assortiment, ons IT-platform, onze logistiek, onze klantenservice en onze adviseurs:  wij werken er dagelijks aan.Onze vaardigheden

Ironware is door de combinatie van haar unieke productkennis en haar hoogwaardig assortiment de partner voor het toepassen van functionele esthetiek bij deur- en geleidingstechniek. Het reduceren van technische complexiteit staat hierbij voorop.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij elke dag weer aan onze vaardigheden door het volgen van producttrainingen bij onze leveranciers en het verbeteren van bestaande producten en het ontwikkelen van noviteiten in samenwerking met onze leveranciers.

Heeft u een plattegrond of technische schets van uw wensen? Email ons en we helpen u graag verder.

We kunnen u helpen bij het toepassen van de juiste oplossing. Of het nu om het toepassen van deursystemen gaat of het toepassen van de juiste geleider in een machine of een meubel. Uw vraag gaat verder dan alleen een product. Alleen met kennis van de juiste toepassing kunnen we samen tot het best passende product komen.