Schuifdeurbeslag

 Ironw@re beschikt over een uniek assortiment schuifdeurbeslag. Ons schuifdeurbeslag voldoet aan de volgende eisen:

- geruisloze werking
- degelijke kwalitatieve lagering
- degelijke finish tegen weer- en of omgevingsomstandigheden
- eenvoudige installatie

Ironw@re is specialist op het gebied van schuifdeurtechniek en brengt u graag op ideeën voor de vele mogelijkheden. Heeft u een plattegrond of schets? Mail ons uw woonwensen en wij helpen u graag aan de beste oplossing voor uw situatie.

Systemen binnendeuren

Systemen binnendeuren

Systemen buitendeuren

Systemen buitendeuren

Schuifdeuraccessoires

Schuifdeur accessoires

Systemen meubel en kastdeuren

Systemen meubel en kastdeuren

Deuren

Deuren

Vouwdeursystemen

Vouwdeursystemen

aanbiedingen

Aanbiedingen

 

 

 

Schuifdeurbeslag kopen bij Ironw@re

 Ironw@re heeft gekozen om enkel het betere schuifdeurbeslag in haar assortiment op te nemen. Hierbij letten we op een aantal zaken: 

Geruisloze werking
Ons schuifdeurbeslag heeft een geruisloze werking en maakt nauwelijks geluid.

Kwalitatieve lagering
Een lager zorgt ervoor dat een wieltje makkelijk draait. Er zijn twee soorten lagers: kogellagers en glijlagers. Bij een kogellager zitten rondom het wieltje diverse kogels. Dit zorgt ervoor dat het wieltje soepel ronddraait. Bij een glijlager glijdt de as in de lager.

Finish van schuifdeurbeslag
Binnen het schuifdeurbeslag zijn er twee materiaalsoorten: de aluminium en stalen rails. Hierbij zijn de stalen rails thermisch (volbad) verzinkt. Dit is ter bescherming tegen roest. Zoekt u schuifdeurbeslag voor buitendeuren? Primair wordt er voor buitendeuren een stalen rails gebruikt. Denk aan loodsen of een zware deur. Echter een stalen rail kan ook voor binnen worden gebruikt, wanneer men een industrieel interieur heeft. Dan mag de stalen rail goed naar voren komen.

De aluminium rails zijn geanodiseerd. Anodiseren is een oppervlaktebehandeling om metalen zoals aluminium te voorzien van een oxidelaag. Dit voorkomt corrosie (aantasting van het aluminium). De aluminium rails wordt voornamelijk binnen gebruikt, maar kan ook buiten toegepast worden. 

Eenvoudig te installeren schuifdeurbeslag

De installatie van ons schuifdeurbeslag is eenvoudig. Maak hierboven de keuze welk type schuifdeurbeslag u nodig heeft. Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op.