Onze leveringen gaan ondanks de Corona Crisis gewoon door.
Meer informatie klik hier

sluiten ×

plafondhoog schuifdeursysteem ingewerkt in verlaagd plafond Zoom

Compleet schuifdeursysteem plafondhoge schuifdeur max 80kg - raillengte max 600 cm - rail inwerken in verlaagd plafond

Een degelijk en functioneel schuifdeursysteem om schuifdeuren minimalistisch of plafondhoog af te hangen. Met behulp van dit systeem kunt u 1 of meerdere schuifdeuren 3-5 mm onder de rail afhangen. De schuifdeurrail heeft een mooie finish, waardoor een afwerklijst overbodig is. De lagering is kwalitatief & degelijk. Het schuifdeursysteem is geruisloos & eenvoudig te installeren. De bevestiging tussen hangrol en bevestigingsplaat bovenop de deur werkt door middel van een handig kliksysteem. Vaak ook erg handig bij toepassing van shutters. Snelle & eenvoudige montage. Rail kan via voorgeboorde gaten direct tegen plafond aan worden bevestigd.

Ask a question

Prijs zoals samengesteld: Excl. BTW: € 0,00 Incl. BTW: € 0,00

Informatie

Merk
Koblenz
Koblenz
Art. Nr.
B0450-80
Prijs per
set

Prijs zoals samengesteld: Excl. BTW: € 0,00 Incl. BTW: € 0,00

Koblenz
Beschrijving
Details

Schuifdeur systeem voor binnendeuren 0450/80

Het systeem 0450/80 van de Italiaanse producent Krona-Koblenz is een schuifdeur systeem voor plafondhoge binnendeuren. De loopwagens zijn gemaakt van kunststof, de wielen zijn ieder voorzien van een glijlagering en hebben een nylon loopvlak. Het nylon loopvlak in combinatie met de aluminium rail zorgt dat het zeer geruisloos loopt. De bovenzijde van de rail is voorgeboord, dit maakt het mogelijk de rail rechtstreeks tegen bovenliggend detail te monteren. De meegeleverde speciale ophanging moet in de bovenkant van de deur worden ingewerkt, en zorgt ervoor dat de deur vlak onder de rail komt te hangen.

Specificaties systeem

Maximaal deurgewicht: 80kg
Minimale deurdikte: 30mm
Verkoopeenheid: per set. 1 set = 1 schuifdeur
Materiaal: geanodiseerd aluminium en kunststof
Lagering loopwagen: ieder wiel voorzien van een gesloten kogellager
Afmetingen rail: 30x32 mm (hoogte x breedte)
Ruimte tussen onderkant rail en bovenkant deur: 7mm
Verstelbaarheid: deur kan 2,5mm omhoog en 2,5mm naar beneden gesteld worden

Hoe plaats ik mijn bestelling / wat is nodig voor uw oplossing?

Schuifdeur plafondhoog - rail ingewerkt in plafond

Stap 1: kies bij deze stap een rails die lang genoeg is voor uw schuifdeur : raillengte = 2 x schuifdeurbreedte - rails is inkortbaar met handzaag
Stap 2: kies bij deze stap de ophangset


Wat krijgt u geleverd?

De ophangsets bestaan uit twee loopwagens, twee speciale ophangingen die in de bovenkant van de deur moeten worden ingewerkt, twee eindstops voor montage in de rail en een ondergeleider. De rail wordt geleverd op de bestelde lengte.

Waarvoor is het systeem niet geschikt?

Deze systemen zijn bedoeld voor houten binnendeuren. U kunt ze dus niet buiten toepassen, en niet voor glazen deuren gebruiken. Daarnaast dient u de opgegeven draagkracht niet te overschrijden. Het systeem is speciaal voor situaties waarbij de deur vlak onder de rail moet komen te hangen, en de rail wordt ingewerkt in het plafond. Onderkant plafond is hierbij gelijk aan onderkant van de rail. In alle andere situaties kunt u beter een schuifdeur systeem kiezen met normale ophanging.


Welke producten koop ik bij dit systeem om het geheel compleet te maken?

Om het systeem compleet te maken heeft u nog de juiste schroeven nodig om de rail mee te monteren. Welke schroeven u nodig heeft is afhankelijk van de ondergrond waar u de rail aan monteert. Daarnaast heeft u nog de schroeven nodig om de ophanging in de bovenkant van de deur vast te schroeven. Mocht u zelf nog geen deur hebben, maken wij u graag een vrijblijvende aanbieding voor een deurpaneel. Naast het deurpaneel heeft u ook deurgrepen nodig voor de bediening van uw schuifdeur. Ook hier helpen wij u graag mee verder.

Montage advies

Wanneer u de rail tegen het plafond wilt monteren kan dit via de voorgeboorde gaten in rails. Let wel op dat de rail perfect waterpas gemonteerd wordt. Is uw plafond niet geheel waterpas kunt u tussen rail en plafond uitvullen met stelplaatjes.

De speciale ophanging monteerd u in een uitsparing bovenin de deur. Deze ophanging bestaat uit een ovaal blok dat in de deur wordt vastgeschroeft. Dit blok is voorzien van een uitsparing waarin de bout die het blok met de loopwagen verbind simpel kan worden ingeschoven. Deze bout wordt vervolgens met een afdekplaatje op zijn plaats gehouden.

Wij adviseren om altijd minimaal 5 mm ruimte tussen wand (met evt plint) en binnenzijde deur aan te houden, in verband met eventueel krom trekken van uw schuifdeur. 

Waarom schuifdeur systemen bij Ironw@re

Persoonlijk advies is waar wij voor staan. Dit in combinatie met onze kennis van schuifdeur systemen en de toepassing daarvan zorgen dat u altijd weet waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. Daarnaast hebben wij een zeer uitgebreid assortiment zodat wij u in vrijwel iedere situatie kunnen helpen. Wij ontzorgen u compleet door naast de systemen en de deuren en het deurbeslag aan te bieden. Inmeten en installeren van de deuren en/of deursystemen nemen wij u ook graag uit handen. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Technische informatie
Technische informatie
Producent Koblenz
Stijl beslag klassiek, landelijk, modern
Deurgewicht 80 kg
In of voor wand in de wand, voor de wand
Montage rail aan plafond
Opties in te werken in verlaagd plafond
Lagering glijlagers
Hangend / onderlopend hangend systeem
Materiaal en finish aluminium natuurkleurig
Toepassingsgebied binnen
Materiaalsoort deur hout, houten frame met glas
Reviews
Youtube
Productvragen

Productvragen

Geen vragen
Downloads
Feedbackcompany

9,1 / 10

Gebaseerd op 1630 beoordelingen

Peter: "Super goed materiaal en snel geleverd!"

31 mei 2020

peter van der Toorn: "snelle en correcte levering"

31 mei 2020

Jan Hein Hoogendoorn: "Prima, nette levering van het juiste product. "

31 mei 2020

Hulp nodig?

Twijfel niet en bel direct!
Onze medewerkers staan voor u klaar

085 - 001 30 80