voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Dubbel

Alles voor schuifdeursystemen voor dubbele deuren

Dubbele schuifdeuren zijn een toevoeging aan elke ruimte waar u een brede doorgang wilt maken. Met een schuifdeursysteem voor dubbele deuren realiseert u eenvoudig zo'n mooie schuifdeur, binnen of buiten.


Verschillende schuifdeursystemen voor dubbele deuren

Net als bij andere schuifdeursystemen heeft u bij een schuifdeursysteem voor dubbele deuren veel te kiezen. Wilt u de schuifdeuren bijvoorbeeld in de wand laten verdwijnen of moeten ze juist voor de wand schuiven? Wilt u glazen of houten schuifdeuren? Kiest u voor demping door middel van een softclose systeem? Hoe zwaar zijn de deuren en hoe groot is de doorgang die de deuren moeten afsluiten? Dit zijn allemaal overwegingen die u helpen bij het kiezen van het juiste schuifdeursysteem voor dubbele deuren. Bij Ironw@re stelt u uw eigen schuifdeur op maat samen. Zo realiseert u de dubbele schuifdeuren precies zoals u ze voor ogen heeft.

Dubbele schuifdeuren binnen of buiten

Dubbele schuifdeuren zijn erg mooi in huis. Ze maken een brede doorgang van ruimte naar ruimte. Door te kiezen voor deurpanelen in de stijl van uw interieur worden de dubbele schuifdeuren binnen een belangrijk onderdeel van uw inrichting. Kiest u voor klassiek, landelijk of misschien juist modern? Dubbele schuifdeuren kunnen zowel aan het plafond als aan de wand worden bevestigd. Dit is afhankelijk van de mogelijkheden in uw woning en uw eigen voorkeur. Ook is het mogelijk om een rail in te werken in een verlaagd plafond. Wilt u graag klassieke ensuite deuren? Dan kiest u voor een onderlopend schuifdeursysteem. Dit systeem wordt op de vloer gemonteerd en heeft een traditionele uitstraling. En niet alleen binnen staan dubbele schuifdeuren prachtig. Dubbele schuifdeuren zijn ook buiten een mooie toevoeging aan bijvoorbeeld uw tuinhuis. 

Dubbele schuifdeursystemen van de hoogste kwaliteit

Bij Ironw@re leveren we enkel schuifdeursystemen van de hoogste kwaliteit. De systemen zijn erg sterk en gaan lange tijd mee. Ze zijn bovendien eenvoudig te monteren en aan te passen aan uw wensen. Sommige schuifdeursystemen worden geleverd inclusief deuren. Bij andere systemen bestelt u de deuren er zelf los bij. Ook andere onderdelen, zoals schuifdeurbeslag, is los te bestellen. Zo stelt u zelf de schuifdeur samen die echt aansluit op uw wensen.