voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Rollers

Hoogwaardige kwaliteit schuifdeur rollers

Een goed schuifdeursysteem heeft hoogwaardige schuifdeur rollers nodig om goed te werken. Deze schuifdeur wieltjes zorgen ervoor dat de deur eenvoudig opent en sluit. 

Pagina
per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 37-49 van 49

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 37-49 van 49

Van hoog naar laag sorteren

Verschillende soorten schuifdeur rollers

Schuifdeur rollers of wieltjes zijn nodig voor een soepel lopende schuifdeur. Afhankelijk van het type schuifdeur, het gewicht en de uitvoering zijn bepaalde schuifdeur rollers wel of juist niet geschikt. Zo maakt het bijvoorbeeld uit of de schuifdeur rollers onder of boven aan de deur gemonteerd moeten worden. Er zijn enkele en dubbele hangrollen. Sommige rollers maken de deur in hoogte verstelbaar, terwijl dit bij andere rollers niet kan. En een glazen schuifdeur vraagt om andere rollers dan bijvoorbeeld een houten schuifdeur. Bij Ironw@re vindt u alle soorten schuifdeur rollers die u nodig heeft om uw eigen schuifdeur op maat samen te stellen.

Losse schuifdeur wieltjes of een complete ophangset?

Het is mogelijk om losse schuifdeur rollers te kopen, maar ook een complete ophangset inclusief schuifdeur wieltjes is mogelijk. Afhankelijk van het type schuifdeur kiest u een ophangset die hierbij past. Wilt u bijvoorbeeld parallel schuifdeuren, die beiden tegelijkertijd openen? Dan heeft u een ophangset inclusief parallel mechanisme nodig. En als u graag schuifdeuren met een softclose mechanisme heeft, kiest u een ophangset waar dit mechanisme bij inbegrepen zit. Combineer deze ophangset met een bijpassende schuifdeur rails en deurpaneel. Dit vult u aan met bijpassend schuifdeurbeslag voor een perfect afgewerkt geheel. Wilt u liever geen complete ophangset kopen? Dan is het ook mogelijk om de benodigde onderdelen los te bestellen.

Hoogwaardige kwaliteit schuifdeur looprollen bij Ironw@re

Bij Ironw@re leveren we enkel schuifdeur onderdelen van de hoogste kwaliteit. Waar de looprollen voor de schuifdeur van gemaakt zijn, hangt af van de gekozen rollen. Zo zijn er schuifdeur rollers van RVS, maar ook van verzinkt staal. Elk van de onderdelen is ontworpen om lange tijd mee te gaan. De rollers lopen soepel en vaak zelfs geruisloos. Dat zorgt voor optimaal gebruiksgemak van de schuifdeur. Combineer de schuifdeur rollers met de andere hoogwaardige schuifdeur onderdelen van Ironw@re en geniet jaar in, jaar uit van een geweldige schuifdeur.

Persoonlijk advies over uw schuifdeur

Heeft u vragen over de producten van Ironw@re of heeft u hulp nodig bij het samenstellen van uw perfecte schuifdeur? Neem dan gerust contact met ons op. We horen graag wat uw wensen zijn en hoe we u verder kunnen helpen. We staan klaar met een persoonlijk advies, zodat u de schuifdeur vindt die u écht zoekt.