voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Bekijk alle onderdelen

Onderdelen voor je houten schuifdeur

per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 109-144 van 173

Van hoog naar laag sorteren
  1. Lanka schuifdeurroller - RVS geborsteld - max 125 Kg
    Lanka ophangset - RVS geborsteld - max 125 Kg - met 2 anti-jump producten en 1 vloergeleider inbegrepen GPF0500.09.010
              0 review(s)

    In dit pakket voor een extra deur aan uw schuifdeurrail vindt u twee hangers, twee anti-jump producten en een vloergeleider. De Lanka-hangers zijn stoer en geven een robuust karakter. De set heeft daarmee alles in huis om uw schuifdeursysteem uit te breiden zoals u dat wilt. Zo kunt u die ene deur aan uw schuifrail uitbreiden met een tweede deur – bijvoorbeeld om een brede deuropening volledig af te sluiten. Het pakket is ook praktisch wanneer u een vierde deur aan uw kastenwandsysteem toe wilt voegen, om zo een nog langere schuifdeurkast te creëren. 

    Lees verder
  2. Teho boeren schuifdeursysteem
    Teho ophangset | zwart staal verzinkt GPF0502.61.010
              0 review(s)

    Wilt u een extra deur aan uw schuifdeursysteem hangen? Maak dan gebruik van dit praktische deurpakket met stijlvolle, zwarte Teho-hangers, speciaal bedoeld voor het ophangen van bijvoorbeeld een tweede deur aan één rail. Immers: om een extra deur op te hangen, heeft u geen volledige schuifdeurset nodig! Maak het uzelf gemakkelijk en schaf in één keer alle onderdelen aan met dit extra deur-pakket.

    Lees verder
  3. Schuifdeurrails - RVS - 2000 mm - 125 Kg
    Schuifdeurrails - RVS - 2000 mm - 125 Kg GPF0570.09.200
              0 review(s)

    Deze rail met een lengte van 200 cm is onmisbaar voor een goedwerkend schuifdeursysteem. Een schuifrail begeleidt de hangers – en dus de deur – van de ene zijde naar de andere. Dit model in de kleurrvs heeft een platte vorm. U gebruikt hem in combinatie met schuifdeurhangers zoals Lanka, Teho en Varsi (voor montage aan de voorzijde van de deur) of Mutka (voor montage bovenop de deur).

    Lees verder
per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 109-144 van 173

Van hoog naar laag sorteren