Onze leveringen gaan ondanks de Corona Crisis gewoon door.
Meer informatie klik hier

sluiten ×

Schuifdeurtechniek

Schuifdeurtechniek Specialist

Ironw@re is specialist op het gebied van schuifdeurtechniek en brengt u graag op ideeën voor de vele mogelijkheden. Bij onze schuifdeurtechniek moet u denken aan oplossingen voor binnendeuren, voor buitendeuren en voor meubel en kastdeuren. Voor elke toepassing hebben we wel een oplossing. Of het nu voor houten stalen of glazen schuifdeuren is. Heeft u een plattegrond of schets? Mail ons uw woonwensen en wij helpen u graag aan de beste oplossing voor uw situatie.

Toepassingen schuifdeurtechniek

Ironw@re bied hoogwaardige oplossingen voor schuifdeuren voor
- interieur / binnendeuren
- buiten / exterieur / buitendeuren
- meubel en kastdeuren

Van traditionele standaard oplossingen hangend of onderlopend tot design of klassieke oplossingen

Wanneer welke schuifdeurtechniek kiezen?

Voor interieur oplossingen kiest u onze systemen voor binnendeuren. Wij bieden hier oplossingen voor alle soorten deuren. Of het nu om enkele of dubbele schuifdeuren gaat, om parallelle schuifdeuren, of kamerensuite. Van standaard hangende oplossing tot zichtbare design oplossingen of boeren schuifdeur oplossingen.

Voor exterieur oplossingen kiest u onze systemen voor buitendeuren. Oplossingen van schuurdeuren tot zware loodsdeuren of schuifpoorten of transportsystemen. Van 80 tot en met 1200 Kg hebben wij oplossingen. In staal, RVS of aluminium

Voor meubels of kastdeuren kiest u onze meubel en kastdeur schuifdeursystemen. Oplossingen voor inliggende, voorliggende deuren. Hangend of onderlopend. Optioneel met softclose. Voor 1,2,3,4 of meer meubelpanelen.

Voordelen schuifdeurtechniek

Schuifdeuren zijn ruimtebesparend tov scharnierende deuren. U wint 1m2 aan ruimte per schuifdeur van 1m. Ruimtes worden vaak steeds kleiner en dan zijn schuifdeuren vaak een mooie oplossing. Schuifdeuren zijn zowel estetisch als functioneel mooie oplossingen in interieur of exterieur oplossingen. Buiten draait het vaak meer om functie en veiligheid dan om esthetica. 

Ironw@re beschikt over een uniek assortiment schuifdeurtechniek. Onze schuifdeursystemen voldoen aan de volgende eisen:
- geruisloze werking
- degelijke kwalitatieve lagering
- degelijke finish tegen weer- en of omgevings omstandigheden
- eenvoudige installatie

Waarom schuifdeurtechniek bij Ironw@re kopen?

Persoonlijk advies is waar wij voor staan. Dit in combinatie met onze kennis van schuifdeurtechniek en de toepassing daarvan zorgen dat u altijd weet waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. We helpen u graag bij het uitkiezen van de techniek die het beste past in uw situatie. Daarnaast hebben wij een zeer uitgebreid assortiment zodat wij u in vrijwel iedere situatie kunnen helpen. Wij ontzorgen u indien gewenst compleet door naast de systemen en de deuren optioneel het deurbeslag aan te bieden. 

Eigenschappen schuifdeurtechniek

- Rails in aluminium, staal thermisch verzinkt , of RVS 316
- Hangende en onderlopende rails
- Rail lengtes2,3,4 en 6m lang (altijd inkortbaar naar wens)
- Wand of plafond montage mogelijkheden
- Van 40 tm 1200 Kg per schufideur
- Standaard of Softclose systemen
- Glijlagerig bij systemen tot 40 Kg - Kogellagering voor alles boven de 40 Kg
- Geruisloze systemen

Lees meer
 • Voor- of in de wand
 • Hout- Glas of Stalen deuren
 • Hangend of onderlopend
 • Systemen voor buiten
 • Industrieel
 • Hangend of onderlopend
 • Systemen voor meubelen
 • Inliggend of voorliggend
 • Hangend of onderlopend
 • Binnen en Buiten oplossingen
 • Voor 2 of meer panelen
 • Aluminium of staal verzinkt
 • Voor glas & hout
 • Inbouw - Inbouw compleet - Opbouw
 • Modern - Landelijk - Klassiek
 • Los slot of complete set
 • Staal - RVS
 • Binnen of buiten
 • Valdorpels
 • Stofborstels
 • Veerbuffers

Systemen schuifdeuren binnen (interieur)
Van standaard basic ophangsystemen voor binnendeuren tot design oplossingen voor houten en glazen schuifdeuren. Uniek en nieuw in ons assortiment zijn de schuifdeursystemen waarbij de techniek onzichtbaar achter de deur is weg gewerkt. Mooi en robuuste boeren / barndoor schuifdeuroplossingen op maat is tevens ons vak.

Systemen voor meubel en kast schuifdeuren
Handige oplossingen voor meubel schuifdeuren. Voor inloopkasten, TV kasten, boekenkasten, garderobekasten en vitrinekasten. Universeel toepasbaar.

Systemen voor schuifdeur buiten
Industriële rails en accessoires voor buiten toepassingen. Hangend en onderlopend. Een 200 Kg, 600 Kg en 1.000 Kg sterk assortiment. Systemen worden steeds vaker ook voor binnendeuren toegepast. Zeker als u van een industriele uitstraling houdt. Heel mooi als u de rails en systemen bijvoorbeeld zwart spuit.

Schuifdeur accessoires
Functionele en esthetisch zeer mooie schuifdeurgrepen en -sloten. In diverse vormen en kleuren en materiaalsoorten. Voor complete inbouw of voor opbouw.

Deuren
Kwalitatef hoogwaardige deuren die passen bij onze kwalitatief hoogwaardige schuifdeur- en deurtechniek. Deuren opgebouwd uit Meranti hardhouten randhout met een tubespaan vulling (gewichtsbesparing) en HDF toplaag voor "fijn schilderwerk of spuitwerk" De deuren kunnen we compleet voorbewerkt aanleveren. Compleet met infrezingen voor schuifdeurgrepen of sloten of speciale ophangsystemen.

Vouwdeursystemen
Voor binnnendeuren of shutters. Voor 2 of meer panelen toepasnaar. Systeem 0200 voor maximaal 2 panelen zonder ondergeleiding en systeem 0700 voor de grotere openingen met meervoudige panelen.