Schuifdeurtechniek

De schuifdeur techniek die u nodig heeft om een binnen schuifdeur degelijk, onderhoudsvrij en geruisloos op te hangen. Van standaard ophangsysteem tot design oplossingen voor schuifdeuren.

Kies hieronder uit de verschillende schuifdeursystemen voor binnendeuren

Schuifdeurtechniek Specialist

Ironw@re is specialist op het gebied van schuifdeurtechniek en brengt u graag op ideeën voor de vele mogelijkheden. Bij onze schuifdeurtechniek moet u denken aan oplossingen voor binnendeuren, voor buitendeuren en voor meubel en kastdeuren. Voor elke toepassing hebben we wel een oplossing. Of het nu voor houten stalen of glazen schuifdeuren is. Heeft u een plattegrond of schets? Mail ons uw woonwensen en wij helpen u graag aan de beste oplossing voor uw situatie.

Toepassingen schuifdeurtechniek

Ironw@re bied hoogwaardige oplossingen voor schuifdeuren voor
- interieur / binnendeuren
- buiten / exterieur / buitendeuren
- meubel en kastdeuren

Van traditionele standaard oplossingen hangend of onderlopend tot design of klassieke oplossingen

Wanneer welke schuifdeurtechniek kiezen?

Voor interieur oplossingen kiest u onze systemen voor binnendeuren. Wij bieden hier oplossingen voor alle soorten deuren. Of het nu om enkele of dubbele schuifdeuren gaat, om parallelle schuifdeuren, of kamerensuite. Van standaard hangende oplossing tot zichtbare design oplossingen of boeren schuifdeur oplossingen.

Voor exterieur oplossingen kiest u onze systemen voor buitendeuren. Oplossingen van schuurdeuren tot zware loodsdeuren of schuifpoorten of transportsystemen. Van 80 tot en met 1200 Kg hebben wij oplossingen. In staal, RVS of aluminium

Voor meubels of kastdeuren kiest u onze meubel en kastdeur schuifdeursystemen. Oplossingen voor inliggende, voorliggende deuren. Hangend of onderlopend. Optioneel met softclose. Voor 1,2,3,4 of meer meubelpanelen.

Voordelen schuifdeurtechniek

Schuifdeuren zijn ruimtebesparend tov scharnierende deuren. U wint 1m2 aan ruimte per schuifdeur van 1m. Ruimtes worden vaak steeds kleiner en dan zijn schuifdeuren vaak een mooie oplossing. Schuifdeuren zijn zowel estetisch als functioneel mooie oplossingen in interieur of exterieur oplossingen. Buiten draait het vaak meer om functie en veiligheid dan om esthetica. 

Ironw@re beschikt over een uniek assortiment schuifdeurtechniek. Onze schuifdeursystemen voldoen aan de volgende eisen:
- geruisloze werking
- degelijke kwalitatieve lagering
- degelijke finish tegen weer- en of omgevings omstandigheden
- eenvoudige installatie

Waarom schuifdeurtechniek bij Ironw@re kopen?

Persoonlijk advies is waar wij voor staan. Dit in combinatie met onze kennis van schuifdeurtechniek en de toepassing daarvan zorgen dat u altijd weet waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. We helpen u graag bij het uitkiezen van de techniek die het beste past in uw situatie. Daarnaast hebben wij een zeer uitgebreid assortiment zodat wij u in vrijwel iedere situatie kunnen helpen. Wij ontzorgen u indien gewenst compleet door naast de systemen en de deuren optioneel het deurbeslag aan te bieden. 

Eigenschappen schuifdeurtechniek

- Rails in aluminium, staal thermisch verzinkt , of RVS 316
- Hangende en onderlopende rails
- Rail lengtes2,3,4 en 6m lang (altijd inkortbaar naar wens)
- Wand of plafond montage mogelijkheden
- Van 40 tm 1200 Kg per schufideur
- Standaard of Softclose systemen
- Glijlagerig bij systemen tot 40 Kg - Kogellagering voor alles boven de 40 Kg
- Geruisloze systemen