Deurhoogte 2015mm

De stompe vlakke deurpanelen van 40mm of 50mm dik zijn toepasbaar op alle binnendeur systemen als draaideuren, schuifdeuren of taatsdeuren. Door hun zeer sterke (deels) hardhouten opbouw zeer geschikt voor systemen als bijvoorbeeld het Xinnix onzichtbare draaideurkozijn. De deuren zijn voorzien van een Meranti hardhouten kader, een tubespaan vulling en een HDF toplaag. Door deze unieke opbouw is de kans op kromtrekken zeer gering.

Mocht u een deurafmeting zoeken die niet overeenkomt met de vermelde deurafmeting is dit geen probleem. Bij de artikelen is er ruimte waar u opmerkingen kwijt kunt. Hier kunt u een afwijkende afmeting inclullen. De afmeting die u invuld moet wel binnen de door ons vermelde deurafmeting vallen. Heeft u een grotere maat nodig kan dit alleen via één van de artikelen van grotere deurafmeting. Let op! Wanneer u afwijkende deurafmetingen invult kan dit invloed hebben op de levertijd.

Wat krijgt u geleverd

De levering omvat het deurpaneel als omschreven. Indien u inclusief voorbereidingspakket besteld heeft, word het paneel geleverd met de gevraagde bewerkingen. Inbegrepen is ook het transport van de deur(en). Wij versturen alle deurpanelen met een koerier rechtstreeks naar onze klanten. Hierdoor is de kans op beschadiging van uw deuren nihil, en bent u dus verzekerd van een nette en persoonlijke levering.

Waarvoor zijn de deuren niet geschikt

De deurpanelen zijn niet geschikt voor toepassing buitenshuis. Ook als toegangsdeur zijn ze niet geschikt.
Mocht u op zoek zijn naar deuren voor toepassing buitenshuis neem dan contact met ons op.

Voordelen van de stompe vlakke deurpanelen

- Alle bewerkingen worden machinaal (CNC) gedaan
- Opbouw met deels hardhouten kader
- Lage kans op kromtrekken
- Duurzame HDF toplaag
- Voor- en achterkant van de deur al voorzien van laag grondverf
- Levering middels koerier

Waarom een deur bij Ironw@re 

Persoonlijk advies is waar wij voor staan. Dit in combinatie met onze kennis van deuren en deursystemen zorgen dat u altijd weet waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. Wij ontzorgen u compleet door naast de deur en de bewerkingen ook sloten, scharieren en overig deurbeslag aan te bieden. Inmeten en u monteren van de deuren en/of deursystemen nemen wij u ook graag uit handen. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

22 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

22 producten

Van hoog naar laag sorteren