Onze leveringen gaan ondanks de Corona Crisis gewoon door.
Meer informatie klik hier

sluiten ×

Onderlopend schuifdeurbeslag

Onderlopend schuifdeurbeslag voor schuifpoorten of schuifdeuren

Onderlopend schuifdeurbeslag wordt het meeste gebruikt bij schuifpoorten. Daar waar geen wand of frame is om een hangend systeem te gebruiken is dit systeem een ideale oplossing. We hebben staal verzinkte en RVS componenten. Alleen dicht bij zee of als u met chemisch agressieve stoffen te maken hebt raden wij het RVS aan. Voor alle overige situaties is het staal verzinkt de beste oplossing.

Welke componenten heb ik nodig?
1. Bestel een lengte onderrail. U heeft de keuze uit rail om in te metselen in het beton of op te schroeven op vloerconstructie
2. Bestel loopwielen die sterk genoeg zijn voor uw poort of hek.
(voorbeeld: poort weegt 500 Kg: kies dan minimaal een roller die 250 Kg kan dragen; 2 x 250 Kg = 500 Kg)
3. Kies optioneel een bovengeleiding die voorkomt dat poort of hek kan omvallen.

Voorbeeld: Bij deur van 300 cm breed besteld u 2 x rail 300 cm rail en bijbehorende verbindings stift rails. Lengte rail = breedte paneel x 2.
Een rolhek / rolpoort of schuifdeur mag bij toepassing van een roller van maximaal 200 Kg belasing; 2 x 200 Kg = 400 Kg wegen. Als laatste besteld u voor de bovenzijde van de schuifdeur een optionele bovengeleider.

Lees meer

29 artikel(en)

per pagina

29 artikel(en)

per pagina

Onderlopend schuifdeurbeslag buitendeuren


Bestel een geleiderail breed genoeg voor uw schuifdeur of schuifpoort; rails is gemakkelijk te verzagen naar elke gewenste breedte. Naast de rail heeft u ook loopwielen nodig. Wielen zijn onderverdeelt naar maximaal draaggewicht. Alle wielen die we aanbieden zijn geschikt voor de bijbehorende onderrail. Wij adviseren twee wielen per schuifdeur/poort te gebruiken. U heeft nu voldoende om uw schuifdeuren te monteren.