Onze leveringen gaan ondanks de Corona Crisis gewoon door.
Meer informatie klik hier

sluiten ×

Teho

Teho boeren schuifdeursysteem met mooie spaak wielen voor houten binnendeuren. Verkrijgbaar in  unieke finishes;  zwart staal en ROEST finish. Voor deurgewichten tot max 125 Kg per schuifdeur. Rails in diverse standaard lengtes. Bij dubbele deuren rails koppelen middels koppelstukken.

Toepassingen TEHO boeren schuifdeursysteem met spaakwielen

Toe te passen voor houten of stalen binnendeuren. Veelal toegepast in woonkamers, gangen of naar badkamers. Te gebruiken als enkele schuifdeur of met lange rails als dubbele schuifdeur. Met speciale beugels ook als parallel systeem voor kasten toepasbaar.

Wanneer welk TEHO product?

Over smaak valt niet te twisten. Er is keuze uit 2  finishes. De staal zwart, de roest kleurige. Ons advies is om een keuze te maken voor de kleur die het beste in uw interieur past. Om het u gemakkelijk te maken hebben we 1 voorbeeldset op de producten pagina gezet.  Zodat u kunt zien welke producten een complete set maken. Samengevat is dat per schuifdeur: 1 ophangset, 1 rails, 1 deurstopper set en x aantal wandbeugels. Bij de rails van 200 cm zijn 5 wandbeugels nodig. Bij de korterer rails atijd 4 stuks. Bij dubbele deur het dubbele aantal en het koppelstuk. De softclose demper is optioneel.

Voordelen TEHO schuifdeursysteem

- zeer degelijke lagering en afwerking
- snel leverbaar
- esthetisch een verrijking voor uw interieur
- boeren schuifdeursystemen zijn ruimtebeparend
- eenvoudig te plaatsen
- optioneel met softclose

Waarom TEHO bij Ironw@re

Of het nu standaard boeren schuifdeuren of maatwerk boeren schuifdeuren moeten zijn. Bij Ironw@re bent u altijd op het juiste adres. Kwaliteit en persoonlijk advies is waar wij voor staan.

Eigenschappen TEHO boeren spaakwiel schuifdeursysteem

- Staal zwart of staal roes
- Diverse Rail lengtes
- Rails koppelbaar
- Verstelbare eindstops
- Optioneel met softclose
- Gepoedercoate (zeer deugdelijk) rails bij de kleur zwart of bij de finish roest
- Deurgewicht max 125 Kg per deur
- Rails aan wand
- Geschikt voor alle typen deuren

Lees meer

18 artikel(en)

per pagina

18 artikel(en)

per pagina