Zelf samenstellen

Hier vind u alle onderdelen van onze BASIC en PRO series. Rails, wielen, beugels, plinten, deklijsten.


Toepassingen 

Alle systemen zijn geschikt voor het maken van alle typen en soorten schuifdeuren. Enkel - Dubbel - Parallel - Symmetrie - In of voor een wand. Tot aan plafond of lager tegen wand.

Wanneer welk systeem

De systemen zijn opgedeelt in twee series, de BASIC serie en de PRO serie. Bij de BASIC serie is de body van de loopwagens van kunststof, zijn de wielen onafhankelijk gelagerd met glijlageringen zijn de rail iets dunwandiger dan de rails van de PRO variant. De PRO serie systemen hebben loopwagens met een body van aluminium en onafhankelijk gelagerde wielen met gesloten kogellagers. Binnen de twee series zijn verschillende typen beschikbaar.

Basic 0400: Voor enkele of dubbele houten schuifdeur. Glijlagers. Schuifdeur stopt met lopen/rollen na tientallen centimeters. Maximaal deurgewicht 80Kg
Basic 1200: Met geïntegreerd softclose systeem. Sluit uw schuifdeur gedempt en rustig naar één zijde of naar twee zijden. Maximaal deurgewicht 120Kg.
Pro 0500: Voor enkele of dubbele houten schuifdeur. Kogellagers. Loopt zeer soepel en blijft lang lopen/rollen in rail. Maximaal deurgewicht 120Kg.
Pro 0500 ABS: Met geïntegreerd softclose systeem. Kogellagers. Sluit uw schuifdeur gedempt en rustig naar één zijde of naar twee zijden. Maximaal deurgewicht 80Kg.
Pro 0830: Voor enkele of dubbele houten schuifdeur. Kogellagers. Loopt zeer soepel en blijft lang lopen/rollen in rail. Maximaal deurgewicht 175Kg.
Pro 0850: Voor enkele of dubbele houten schuifdeur. Kogellagers. Loopt zeer soepel en blijft lang lopen/rollen in rai. Maximaal deurgewicht 250Kg.

Waarom schuifdeur systemen bij Ironw@re?

Persoonlijk advies is waar wij voor staan. Dit in combinatie met onze kennis van schuifdeur systemen en de toepassing daarvan zorgen dat u altijd weet waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. Daarnaast hebben wij een zeer uitgebreid assortiment zodat wij u in vrijwel iedere situatie kunnen helpen. Meeste systemen worden snel, uit eigen voorraad, geleverd. Wij ontzorgen u compleet door naast de systemen en de deuren en het deurbeslag aan te bieden. Inmeten en installeren van de deuren en/of deursystemen nemen wij u ook graag uit handen. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Met welke andere producten kunt u deze systemen goed combineren?

- Klik hier voor inbouw schuifdeurgrepen 
- Klik hier voor deurpanelen 
- Klik hier voor accessiores voor schuifdeur systemen