Symmetrie 80 & 120 Kg

Een degelijk en functioneel schuifdeursysteem om dubbele schuifdeuren (ook wel kamerensuite genoemd) af te hangen. Compleet met een kabelomloopsysteem waardoor de deuren met elkaar worden verbonden. Beweeg deur 1 & deur 2 zal meebewegen. De lagering is kwalitatief zeer hoogwaardig. Het systeem is geruisloos.

Voor schuifdeuren zwaarder dan 80 Kg gebruikt u de rails die 120 Kg belasting kan dragen. De ophangset is standaard voor 120 Kg zware schuifdeuren geschikt. De rail is bepalend voor het maximale deurgewicht. In de ophangset zit voldoende componenten voor 2 schuifdeuren. Rails kan direct tegen plafondconstructie worden gemonteerd d.m.v. voorbegoorde gaten in rails.

per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

De vloergeleiding is bij deze systemen zeer eenvoudig. Een kunststof nokje wat we in ophangset mee leveren. Deze komt niet in de doorgang en is geen obstakel. Dit nokje komt daar waar muur stopt en opening begint. Onder in schuifdeur maakt u een sleuf in de schuifdeur. Die loopt over het nokje heen.

Welke componenten heeft u nodig?
1. Kies lengte rails (raillengte =  4 x deurbreedte)
2. Indien u de rails tegen plafond aan wenst te schroeven kiest u alleen nog maar de ophangset. 1 x ophangset is alles voor 2 schuifdeuren.


3. Kies optioneel wandmontagesteunen als de rail tegen de wand wordt bevestigd.
A. Uw deurpaneel is maximaal 20 mm dik en u heeft geen plint op de wand?
- 0500/4 voor de 80 Kg sets
- 0500/5 voor de 120 Kg sets
B. Uw deur is dikker dan 20 mm en/of u heeft een plint op de wand? 34033003
C. Of monteer een houten balk op uw wand waaronder u ons systeem bevestigd.

Berekeningen:
Deurbreedte:
Wij adviseren opening in muur + 6 cm. Deze 6 cm is de overlap aan openingszijde tov de wand. Om tochtwerking tegen te gaan.


Deurhoogte:
U heeft nog geen deur, wat is mijn maximale deurhoogte? Maximale deurhoogte = beschikbare ruimte van vloer tot plafond - 61 mm
U heeft al een deur, hoe hoog moet rail worden gemonteerd? Positie bovenzijde schuifdeurrail = deurhoogte + 61 mm
** 61 mm: railhoogte + ruimte tussen onderzijde rail en bovenzijde deur (instelbaar) + ruimte onderkant schuifdeur en vloer.