Traditioneel BUDGET 40 & 80 Kg

Kwalitatief en functioneel schuifdeursysteem. De lagering is met behulp van glijlgagers. Het systeem is eenvoudig te installeren. Rail is gemaakt van geanodiseerd aluminium. Loopwagens van PE kunststof met glijlager wielen. Rails kan direct tegen plafondconstructie worden gemonteerd d.m.v. voorbegoorde gaten in rails. Of tegen de wand met wandmontagesteun

per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

Kwalitatief en functioneel schuifdeursysteem. De lagering is met behulp van glijlgagers. Het systeem is eenvoudig te installeren. Rail is gemaakt van geanodiseerd aluminium. Loopwagens van PE kunststof met glijlager wielen. Rails kan direct tegen plafondconstructie worden gemonteerd d.m.v. voorbegoorde gaten in rails.

De vloergeleiding is bij deze systemen zeer eenvoudig. Een kunststof nokje wat we in ophangset mee leveren. Deze komt niet in de doorgang en is geen obstakel. Dit nokje komt daar waar muur stopt en opening begint. Onder in schuifdeur maakt u een sleuf in de schuifdeur. Die loopt over het nokje heen.

Welke componenten heeft u nodig?
1. Kies lengte rails (raillengte = 2 x schuifdeurbreedte - bij dubbele schuifdeuren 4 x deurbreedte)
2. Indien u de rails tegen plafond aan wenst te schroeven kiest u alleen nog maar de ophangset.

3. Kies optioneel wandmontagesteunen als de rail tegen de wand wordt bevestigd.
A. Uw deur is maximaal 20 mm dik en u heeft geen plint of koplat op de wand? 0400/5
B. Uw deur is dikker dan 20 mm en/of u heeft een plint of koplat op de wand? 34033003
C. Of monteer een houten balk op uw wand waaronder u ons railsysteem bevestigd. U kunt deze balk ook gebruiken om dan een houten of aluinium of stalen deklijst te plaatsen. Die deklijst dekt dan de kier tussen onderkant rails en bovenkant schuifdeur af.

Berekeningen
Deurbreedte:
Opening in muur + 8 cm. Deze 8 cm is 6 cm aan openingszijde en 2 cm aan sluitzijde. In veband met tochtwering en geluid.
Dubbele schuifdeur:
O
pening in muur + 6 cm. Deze 6 cm is de overlap aan openingszijde.


Deurhoogte:
U heeft nog geen deur, wat is mijn maximale deurhoogte? Maximale deurhoogte = beschikbare ruimte van vloer tot plafond - 56 mm
U heeft al een deur, hoe hoog moet rail worden gemonteerd? Positie bovenzijde schuifdeurrail = deurhoogte + 56 mm
** 56 mm: railhoogte + ruimte tussen onderzijde rail en bovenzijde deur (instelbaar) + ruimte onderkant schuifdeur en vloer.