voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Inmeten

Inmeet service

Laat uw deur inmeten door één van onze medewerkers
Voor klanten die bij Ironw@re een deur- of deuroplossing bij ons aankopen bieden wij onze inmeetservice aan.

Scrol voor meer informatie, of Neem contact op

Voor de eindgebruiker

Al u een deur- of deuroplossing bij ons aankoopt kunnen wij deze bij u komen inmeten. We maken een inschatting per situatie of het nodig is om te komen in te meten. Beschikt u over enige basale technische kennis dan kunt u met behulp van onze instructies of bijsluiter ook zelf de deur inmeten. Wilt u het toch liever door een professional laten doen, dan kunt u gebruik maken van onze inmeetservice. Wij kunnen dan ook, indien de situatie daarom vraagt, ter plaatse aanvullend advies geven.

Is onze medewerker tijdens het meten bijzonderheden tegengekomen die invloed hebben op het plaatsen van uw bestelde product dan zal hij dit direct melden. Indien u ook gebruik maakt van onze montageservice, dan houden onze vakmensen hier rekening mee voor het gewenste eindresultaat. Meer weten? Bekijk de pagina Montageservice.

Interesse in onze inmeet- of montageservice? Neem dan contact met ons op.


Bij welke binnendeuren inmeten?

 • Taatsdeuren
  Een taatsdeur moet op de millimeter nauwkeurig kloppen en daarom adviseren wij altijd om dit door Ironw@re te laten inmeten.

 • Xinnix
  Bij een XinniX systeem is het niet persé noodzakelijk om Ironw@re in te schakelen voor de inmeetservice. U zou dit ook zelf kunnen doen. Bij twijfel kunt ons uiteraard laten komen voor het inmeten.

 • Heeft u een ander systeem maar twijfelt u over het inmeten, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zullen u advies geven en bespreken uw situatie.


Hoe werkt het?
 • 1 - Bestel uw deur- of deuroplossing bij Ironw@re
 • 2 - Vraag naar onze inmeet service
 • 3 - Wij maken een inschatting of het nodig is om in te meten
 • 4 - Afspraak maken
 • 5 - Onze medewerker komt bij u langs


Wat doen wij?
Voor het inmeten van uw deur gebruiken wij een kruislaser en indien nodig een Proliner digitaal meet instrument. Ook controleren wij ter plaatse een mogelijk verloop van de vloer en wanden die uit het lood staan. Daarnaast voeren wij nog andere extra controles uit om uw situatie inzichtelijk te krijgen en installatierijp te maken.


Voor de professional

Als professional beschikt u waarschijnlijk over voldoende kennis en instrumenten om zelf te kunnen inmeten. Uiteraard kunt u dit ook door ons laten doen. Ook is Ironw@re beschikbaar voor een advies op maat, passend bij uw situatie.

Heeft u nog vragen over het inmeten op locatie of over onze montageservice? Neem even contact met ons op. Wij zijn telefonisch en per mail bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur. Onze medewerkers staan u graag te woord!