voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Magazijn

Magazijn

Professionele opslag, orderverwerking en verzending.
Ironw@re maakt gebruik van een professionele partner in Mijdrecht. Samen met hen zorgen wij ervoor dat uw bestelling bij u wordt afgeleverd. In ons magazijn vindt de orderpicking plaats met behulp van barcode scanning. Alle zendingen, groot of klein, lang of kort, worden zorgvuldig verpakt in degelijk en beschermend verpakkingsmateriaal.

Scrol voor meer informatie, of Neem contact op

Hoe wij werken

Zodra uw bestelling binnenkomt wordt deze bestelling bij elkaar gezocht en klaargemaakt voor verzending. Doordat ieder product een eigen unieke locatie heeft wordt dit zeer snel en efficiënt uitgevoerd. Ieder product beschikt over een eigen barcode en deze wordt bij het inpakken nogmaals gescand. Pas na deze tweede controle wordt het adreslabel op de doos geplakt. Zo zorgen wij dat altijd het juiste artikel bij u wordt afgeleverd.


Bezorging eindgebruiker en professional

Transport
Uw bestelling wordt verstuurd via POST NL, DPD of door onze koerier service. Voor lengtevracht en deuren maken wij gebruik van een koerier service die is gespecialiseerd in lengtevracht en grote producten.

POST NL | voor pakketten in Nederland
KOERIERSERVICE | voor lengtes groter dan 160 cm en deuren in Nederland en België.
DPD | voor pakketten in België.

Paketten
Een bestelling via PostNL of DPD is voorzien van “Track and Trace”. Zo kunt u de bestelling tot aan uw voordeur volgen. Na verzending ontvangt u automatisch een bericht in uw mailbox.

Lengtevracht
Wij nemen van tevoren contact met u op om zeker te zijn dat u thuis bent en dat het bezorgmoment u uitkomt. De avond ervoor ontvangt u een mail met een telefoonnummer, dit nummer kunt u bellen om een tijdindicatie te krijgen.

Deuren
Heeft u een deur bij ons besteld? Dan zal er enkele dagen voor de levering contact met u worden opgenomen om het exacte bezorgmoment te bespreken.

Koerierdienst
Op verzoek kunnen wij de order ook nog dezelfde dag laten afleveren door onze koerier. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden.

**Voor professional: voorraad op afroep
Regelmatig zetten wij voor een klant voorraad op afroep. Dit is een voorraad die wij specifiek voor u als professionele klant reserveren en apart opslaan. Dit geeft onze vaste klanten de garantie dat wij het product op voorraad hebben staan.


Afhalen

Het is ook mogelijk om uw bestelling gratis bij ons af te halen bij ons magazijn in Mijdrecht. Dit kan op doordeweekse dagen tussen 09:00 en 16:00. U kunt in de checkout “AFHALEN” selecteren. Wij nemen contact met u op via de email zodra uw order klaar ligt voor afhalen.

Afhaal adres: Rendementsweg 6 - 3641SK - Mijdrecht