voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Training

Product en montage training

Volg een product training van Ironw@re
Voorkom overbodige kosten en werk efficiënter door onze training. Volg een persoonlijke training om onze producten te leren kennen en juist te installeren. Alleen voor professionals.

Scrol voor meer informatie, of Maak een afspraak

Voor de professional

Bent u professional? Als u van plan bent vaker onze deur- of schuifdeuroplossingen te plaatsen dat geeft Ironw@re u of uw medewerkers graag een persoonlijke training om onze producten beter te leren kennen en toe te passen. Voorkom mogelijke faalkosten en werk efficiënt door het volgen van een training op maat in onze showroom. Mocht u liever de voorkeur geven om de montage uit te besteden dan kunt u ook gebruik maken van onze montageservice.

Het doel van de training
Wij bieden u deze training aan omdat wij deur- en schuifdeuroplossingen verkopen waarbij gedurende de installatie enige productkennis en expertise wordt gevraagd. Tijdens de training willen wij mogelijke valkuilen bespreken en geven wij tips om de installatie zo vlot en soepel mogelijk te laten verlopen.


Wat gaan we doen

- Doornemen van de bijsluiter en/of documentatie en de voorbereiding plannen
- Locatie situatie analyseren op belangrijke installatiepunten met behulp van foto’s of tekeningen
- Het systeem bekijken: zowel eindresultaat als techniek zichtbaar maken
- Montage handleiding doornemen
- Bestuderen onderdelen van het systeem
- Praktisch toepassen in een oefenopstelling

Waar
Ironw@re nodigt u graag uit bij onze showroom in Dordrecht. Hier beschikken wij over een geschikte ruimte om de training te faciliteren. In onze showroom staan meerdere producten opgesteld .

Het is ook mogelijk dat wij bij u op een gewenste locatie komen en hier de training deels doorlopen. Ook kan één van onze medewerkers ter plekke tijdens de installatie van de deur- of schuifdeuroplossing ondersteuning bieden.