voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Training

Product en montage training

Volg een product training van Ironw@re. Voorkom overbodige kosten en werk efficiënter door onze training. Volg een persoonlijke training om onze producten te leren kennen en juist te installeren. Alleen voor professionals.

 

Voor de professional
Bent u een ervaren professional? Indien u van plan bent om regelmatig onze deur- of schuifdeuroplossingen te installeren, biedt Ironw@re u of uw team graag een persoonlijke training aan om onze producten te leren kennen en correct toe te passen. Voorkom mogelijke faalkosten en werk efficiënt door deel te nemen aan een op maat gemaakte training in onze showroom. Als u de voorkeur geeft aan het uitbesteden van de montage, staat ook onze professionele montageservice tot uw beschikking.


Het doel van de training
Deze training wordt aangeboden, omdat onze deur- en schuifdeuroplossingen tijdens de installatie een bepaalde mate van productkennis en expertise vereisen. Tijdens de training bespreken we mogelijke valkuilen en verstrekken we waardevolle tips om de installatie soepel en probleemloos te laten verlopen.

 

Wat gaan we doen

  • Doornemen van de bijsluiter en/of documentatie en de voorbereiding plannen.
  • Locatie situatie analyseren op belangrijke installatiepunten met behulp van foto’s of tekeningen.
  • Het systeem bekijken: zowel het eindresultaat als de technische aspecten worden zichtbaar gemaakt.
  • Montage handleiding doornemen.
  • Bestuderen onderdelen van het systeem.
  • Praktisch toepassen in een oefenopstelling.

Waar

Ironw@re nodigt u graag uit bij onze showroom in Dordrecht. Hier beschikken wij over een geschikte ruimte om de training te faciliteren. In onze showroom staan meerdere producten opgesteld .

Het is ook mogelijk dat wij bij u op een gewenste locatie komen en hier de training deels doorlopen. Ook kan een van onze medewerkers ter plekke tijdens de installatie van de deuroplossing ondersteuning bieden.