voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Specialist

Ironw@re is gespecialiseerd in Schuifdeurtechniek, Deurtechniek, Geleidingstechniek en Meubeltechniek. Van een ladegeleider voor een design badkamermeubel tot een telescoopgeleider voor het uitschuiven van zware aggregaten en waterscooters uit luxe jachten. Van minimalistische en moderne onzichtbare deurystemen tot zware explosie veilge schuifdeuroplossingen uitgevoerd in RVS 316.

Schuifdeurtechniek
Oplossingen voor binnendeuren - buitendeuren en meubelen. Specialisatie voor houten en stalen schuifdeuren. Oplossingen voor in GEVELS die waterdicht of winddicht moeten zijn kunnen wij u niet bij helpen. Onze focus ligt op de kwalitatief hoogwaardige schuifdeur oplossingen. Wij beoordelen dit adhv het design / de uitstraling, de lagering, de afwerking, de gebruikte materialen en het montage gemak. Onze schuifdeurtechniek oplossingen voldoen aan de hoogste standaarden. Naast de schuifdeurtechniek kunnen we u ook helpen met de schuifdeuren en alle eventuele benodigde bewerkingen aan deuren.

Deurtechniek
Alleen oplossingen voor binnendeuren. Specialisatie in onzichtbare deurkozijnen en aanverwante prodicten zoals verdekte scharnieren, magnetische insteeksloten en design deurkrukken. Tevens een specialisatie in taatsdeurscharnieren voor houten of stalen deuren. Bij de deurtechniek helpen we u ook graag met de deuren en / of de bewerkingen aan de deuren.

Geleidingstechniek
Geleidingen in de breedste zin van het woord. Ladegeleiders voor meubelen tot ladegeleiders voor aggregaten in de industrie tot apothekerskast geleiders voor apothekerskasten. Voor interieur en industrie. Van 15 cm lang tot 150 cm lang. Voor industriele toepassingen oplossikngen tot wel 3000 Kg en 2000 mm lang.

Meubeltechniek
Componenten om uw meubel te kunnen (af)maken. Meubelscharnieren, meubelsloten, ladegeleiders, garderobeloiften, lade indelingen, led verlichting, klep beslag, meubel knoppen.