voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Artikel nr.
ARG-TAATSPRO-150-F90

Taatsdeur scharnier | Argenta Pivotica PRO | Max 150Kg

          review(s)
Verwachte levering: 1-2 werkdagen

lees meer over verzenden en bezorgen

362,09 299,25
Verkocht per: stuk
- +

- Taatsdeurscharnier voor houten (of stalen) deuren
- Met softclose - zachtjes sluiten
- Hoeft niet te worden ingewerkt in de vloer
- Maximaal deurgewicht 150 Kg
- Deur kan op 90 graden open blijven staan

 

Bestel met een zwarte afdekset
Vloerverwarming? Bestel dan deze vloerplaat mee

Andere interessante producten

Gegevens

Taatsdeur scharnier | Argenta Pivotica PRO | Max 150Kg

Het universeel toepasbaar, compact en nagenoeg onzichtbare pivot-scharnier (taatsdeurscharnier) met vasthoudstand op 90° is de ideale oplossing voor standaard pivoterende binnendeuren. Er is geen deurkader nodig en men kan de deur (in gesloten stand) perfect in lijn met de wand plaatsen. Het pivot scharnier met vasthoudstand op 90° is geschikt voor binnendeuren van zowel moderne residentiële woningen als openbare gebouwen en kantoren.

Het pivot scharnier  kan gebruikt worden voor deuren met een minimum deurdikte van 50 mm (max. 100 mm). Het pivot-scharnier is geschikt voor deuren tot 150kg. Het uiterst compact pivotsysteem wordt gemonteerd in het deurpaneel. Op het plafond en vloer komen plaatjes waar het pivotsysteem in past. Er is geen vloerpot (behuizing voor een vloerveer, dat in de vloer dient ingebouwd te worden) nodig zodat het pivot scharnier na afwerking van de vloer kan geplaatst worden.

Dit scharnier is de ideale oplossing voor nieuwbouw, maar ook voor renovatie en voor toepassing in ruimtes met vloerverwarming. Het scharnier is geschikt voor zowel linkse als rechtse deuren en toepasbaar voor pivoterende kamerhoge deuren. Het pivot scharnier draait open in beide richtingen. Het scharnier kan zowel ingewerkt worden op de hoek van een deurblad, als op een decentrale of centrale positie. Afhankelijk van de gekozen positie kan de maximale deurbladbreedte variëren.

Bij een positie op de hoek van het deurblad is de maximale deurbreedte 1000 mm*.
Bij een decentrale positie van het scharnier is de maximale afstand, gemeten vanaf het aspunt tot de slotkant van de deur, max. 1000 mm; de resterende afstand, gemeten vanaf het aspunt tot de scharnierkant van de deur, is telkens kleiner.

Bij een centrale positie van het scharnier is de maximale afstand, gemeten vanaf het aspunt tot de slotkant, en de maximale afstand, gemeten vanaf het aspunt tot de scharnierkant, gelijk aan een maximale afstand van 1000 mm. * = Wanneer gekozen wordt om het pivot scharnier met vasthoudstand op 90° in te werken op de hoek van een deurblad, en het deurblad max. 100 kg weegt, mag de totale deurbreedte max. 1250 mm zijn. Deze regel is niet van toepassing bij het plaatsen van het pivot scharnier met vasthoudstand op 90° op een decentrale of centrale positie.  

 

Zie downloads voor techniche tekeningen

Videos

Technische informatie

Technische informatie
Art.nr. ARG-TAATSPRO-150-F90
Producent Argenta
Verkoopeenheid stuk
Deurgewicht 150 kg

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Taatsdeur scharnier | Argenta Pivotica PRO | Max 150Kg
Uw waardering

Meest gestelde vragen

Customer Questions
Geen vragen
Alleen ingelogde gebruikers kunnen vragen stellen