voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Luxe

Luxe vouwdeursystemen

Ervaar de luxe van de vouwdeursystemen van Ironw@re. Goede kwaliteit, geruisloos en geschikt voor vouwdeuren met een luxe uitstraling. 

Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Luxe vouwdeuren

Luxe vouwdeuren zijn een waardevolle toevoeging aan uw woning. Vouwdeuren zijn ruimtebesparend en erg praktisch. Daarbij zijn luxe vouwdeuren ook esthetisch van grote waarde. Zulke luxe vouwdeuren geven elke ruimte extra sfeer. Gebruik de luxe schuifdeuren bijvoorbeeld als roomdivider om een grote ruimte in tweeën te delen. We zien het gebruik van luxe vouwdeuren vaak bij de scheiding tussen eetkamer en zitkamer, maar ook als een scheidingswand tussen de slaapkamer en een inloopkast zijn luxe vouwdeuren erg geschikt. Bij Ironw@re vindt u alles wat u nodig heeft om luxe vouwdeuren in uw huis te realiseren.

Complete vouwdeursystemen voor luxe vouwdeuren

Een luxe vouwdeur creëert u eenvoudig met een compleet vouwdeursysteem. Bij Ironw@re vindt u verschillende van deze systemen. Zo is er altijd een vouwdeursysteem dat op uw situatie aansluit. Er zijn systemen zonder vloergeleiding, maar ook systemen met vloergeleiding. Daarbij verschillende ook de afmetingen van de verschillende systemen en zijn sommige vouwdeursystemen geschikt voor meer panelen. Een vouwdeursysteem bestaat in ieder geval uit een rails, een ophangsysteem en verdekte scharnieren. Dit pakket breidt u uit met luxe deurpanelen naar keuze. We hebben een ruim assortiment deurpanelen om uit te kiezen. Zo is er altijd een luxe vouwdeur te realiseren in uw huis.

Stel uw eigen luxe vouwdeur voor binnen samen

Bij Ironw@re hebben we alle componenten om een luxe vouwdeur te realiseren. Dit gaat het meest gemakkelijk met een compleet vouwdeursysteem, aangevuld met deurpanelen en handgrepen en/of sloten naar keuze. De systemen zijn verkrijgbaar in diverse maten en we leveren graag maatwerk. Er is veel mogelijk en er is dan ook altijd een oplossing voor uw situatie. Daarbij werken wij enkel met producten van de hoogste kwaliteit. De systemen werken soepel en vaak zelfs nagenoeg geruisloos. De deurpanelen kunnen wij indien gewenst helemaal voorbewerken met onze hoogwaardige machines. Zo weet u zeker dat alles perfect op maat wordt gemaakt.

Wij helpen u bij het realiseren van uw luxe vouwdeur

Wilt u ook graag een luxe vouwdeur in huis, maar weet u niet precies hoe u dit het beste kunt realiseren? Twijfelt u bijvoorbeeld tussen verschillende vouwdeursystemen of heeft u vragen over (de installatie van) bepaalde producten? Neem dan contact op met onze experts. Zij weten alles over de diverse mogelijkheden en luisteren graag naar uw wensen. Dan kunnen zij u bijstaan met een persoonlijk en deskundig advies. Op die manier helpen we u graag bij het realiseren van uw luxe vouwdeuren voor in uw huis.