voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Waarom Ironw@re

Hoge kwaliteit producten
Ironware levert uitsluitend kwaliteitsmerken. Bekende merken zoals  Xinnix, Ball-tik, Blum, Accuride , Austria en Fulterer.
Al onze merken worden gekenmerkt door kwaliteit en  duurzaamheid en hebben een unieke afwerking, compactheid en hoogwaardige  lagering.  Daarnaast beschikken onze producten over een  ideale mix tussen functionaliteit en esthetiek.

Voor 22.30 besteld, volgende dag in huis
Als u voor 22.00 besteld, heeft u uw aankoop de volgende dag in huis. Dit geldt voor 90% van ons assortiment.

Lengtevracht tot  6 meter
Ironw@re bezorgt zelfs lengtevracht tot 6 meter en deuren op elk adres in Nederland en Vlaamse gedeelte van Belgie.
Wij werken met een zeer betrouwbare koerier service. Wij werken praktisch 99% zonder tussendepots om uw goederen zo snel en zo goed mogelijk op uw gewenste afleveradres te krijgen.

Persoonlijke advies
Voor een persoonlijk advies voor de juiste oplossing en toepassing in uw situatie kunt u ook contact opnemen met de klantenservice: 085 - 001 30 80

Offerte op maat
Ironw@re biedt een unieke service voor een offerte op maat binnen  1 dag. Deze service bestaat uit een analyse van een 1e schets of bouwtekening , het  optioneel inmeten op locatie en het opstellen van een advies op maat.

Projectbegeleiding
Indien gewenst kan Ironware optreden als Intermediair tussen opdrachtgever (klant) en de architect of aannemer. In samenwerking met Ironware wordt een projectplan opgesteld en uitgevoerd eventueel met montage.

Bezoek Showroom
Om onze klanten zo optimaal mogelijk te bedienen, beschikt Ironw@re over een eigen showroom. Specifieke vragen en wensen kunnen in een persoonlijk gesprek worden besproken en getoetst op haalbaarheid en toepasbaarheid. Wij werken op afspraak.

Tevreden klanten
Ironw@re scoort met een 9,1  een hoge klanttevredenheid. Consumenten én ondernemers waarderen de kennis en kunde van Ironware in de dagelijkse praktijk.