voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Klachten afhandeling

Mocht u niet tevreden zijn over de aankoop, onze service of dienstverlening, neem dan gerust contact met ons op. Uw klacht lossen wij graag op. Verder kunnen wij met uw klacht, vraag of opmerking onze dienstverlening verbeteren.

Ik heb een klacht over een bestelling, levering of een product. Wat moet ik doen?
Graag hebben wij bij klachten persoonlijk contact. U kunt ons al eerste altijd bellen en uw klacht kenbaar maken. Nadat we uw klacht hebben besproken, zullen we u dan per email een bevestiging sturen met de besproken punten en mogelijke oplossing. U kunt ook naar de contactpagina gaan. Vermeld het ordernummer en geef aan welk(e) product(en) het betreft. Geef bovendien een duidelijke omschrijving wat de klacht betreft.

U kunt uw klacht ook per brief kenbaar maken.
Ironw@re
Laan van Europa 350
3317 DB Dordrecht
Tel : 085 - 001 30 80
KvK : 24423172
BTW : NL189655409.B01
E-mail : [email protected]

Wanneer krijg ik een reactie op mijn klacht?
Binnen 1 werkdag na ontvangst wordt uw klacht in behandeling genomen en ontvangt u een persoonlijke reactie.

Garantie Webshop Keurmerk
Ons streven is 100% klanttevredenheid en wij zullen er alles aan doen, om uw klacht zo spoedig mogelijk op te lossen. Mede daarom is Ironw@re aangesloten bij stichting Webshop Keurkmerk.

Mocht u niet tevreden zijn met de geboden oplossing of afhandeling, dan horen wij dat graag als eerste. Mochten we er daarna niet uitkomen richt u zich dan tot stichting Webshop Keurmerk. Daar zit een onafhankelijke geschillencommissie die uw klacht dan in behandeling zal nemen.  http://www.keurmerk.info/home/klacht