voor bedrijven & consumenten in NL en BE


Complete taatsdeursystemen op maat

Taatsdeuren zijn deuren met een bijzondere uitstraling. De deuren zitten niet aan de zijkant met scharnieren vast, maar aan de boven- en onderkant. Hierdoor draait de deur op een compleet andere manier, dan standaard deuren. Ook hebben taatsdeuren geen kozijn nodig, waardoor het geheel er minimalistisch en strak uitziet. Het deurpaneel kan met staal en glas worden uitgevoerd, maar houten en aluminium deuren zijn mogelijk. Bij Ironw@re koopt u complete taatsdeur systemen op maat. Ook is het mogelijk om losse taatsscharnieren te kopen, zodat u deze zelf kunt inbouwen.
Ervaar de voordelen van taatsdeuren

  • Geschikt voor brede openingen
  • Positie van het draaipunt zelf te bepalen
  • Makkelijk in gebruik
  • Meerdere deurpanelen mogelijk

Direct naar de meest populaire deursystemen

Houten taatsdeursystemen

Houten taatsdeursystemen zijn elegant en functioneel in moderne architectuur. Ze bieden een natuurlijke uitstraling, verbeterde ventilatie en privacy. Gemaakt van hoogwaardig hout, gaan ze lang mee en passen ze zich aan elke ruimte aan, ideaal voor residentiële en commerciële gebouwen. 


Glazen taatsdeursystemen

Aluminium taatsdeuren met glas bieden een moderne, duurzame oplossing voor uw woning. Ze combineren sterkte, isolatie en geluidsreductie met onderhoudsarme, weerbestendige eigenschappen en optimale lichtinval. Met diverse glasopties zijn ze ideaal voor wie een moderne, praktische deuroplossing zoekt. 


Situatie's

Scharnieren en deurbeslag

Ironw@re: gespecialiseerd in taatsdeuren van topkwaliteit

Ironw@re is specialist op het gebied van taatsdeurtechniek en brengt u graag op ideeën. De mogelijkheden zijn namelijk vrijwel onbeperkt. Voor iedere behoefte, zowel zakelijk als privé, hebben we een oplossing.

Wilt u een complete taatsdeur op maat aanschaffen?
Onze specialisten staan u graag te woord. Liever zelf aan de slag met het kiezen van de juiste taatsdeur onderdelen? Maak dan gebruik van onze configurators. Dankzij onze jarenlange ervaring snappen we precies wat u nodig heeft en helpen we u dat te bereiken.


Uw taatsdeur geheel naar eigen smaak samengesteld

Taatsdeuren zijn er in alle soorten, smaken en stijlen. Zo kunt u via onze website gemakkelijk en direct aan de slag met het samenstellen. Bij Ironw@re vindt u namelijk complete taatsdeursystemen op maat voor onder andere houten taatsdeuren en glazen taatsdeuren, maar ook voor fraaie dubbele taatsdeuren. Dit in diverse systemen en geheel naar uw eigen stijl ontworpen. Hierdoor is het mogelijk om de taatsdeur in iedere ruimte in of om uw woning op te nemen. Maak het plaatje af met het juiste taatsdeur grepen en laat u inspireren door het totaalpakket. Zo samengesteld, op maat gemaakt én gemakkelijk geïnstalleerd!

Al in het bezit van een plattegrond of schets? Mail ons uw woonwensen door en wij helpen u graag aan de beste oplossing voor uw situatie!

De voordelen van een taatsdeur

Een taatsdeur is in elk interieur een echte blikvanger. De manier waarop deze deur opent en sluit is absoluut bijzonder. De taatsdeur wordt met een scharnier aan de boven- en onderzijde gemonteerd. Hierdoor draait de deur om de verticale as. Een taatsdeur wordt daarom ook wel een pivotdeur genoemd. Daarbij heeft een taatssysteem geen kozijn nodig, waardoor de deur strak in het interieur in te passen is. Ook een drempel is niet nodig. Vloeren kunnen dus van de ene kamer zo doorlopen in de andere kamer. Dat geeft een ruimtelijk effect. Met een taatsdeur met glas is er bovendien leuk te spelen met de lichtinval. Een solide taatsdeur in de kleur van de muur valt juist helemaal weg. Zo lijkt het bijna alsof de muur open gaat, in plaats van een deur. Hoe dan ook is de taatsdeur een unieke toevoeging aan elk interieur.

Een taatsdeur op maat

Bij Ironw@re helpen we u bij het realiseren van de taatsdeur die aansluit op uw wensen. Met de losse taatsscharnieren kunt u zelf aan de slag. Deze scharnieren zijn geschikt voor houten en stalen deuren. U heeft de keuze uit diverse scharnieren, voor lichte en zware taatsdeuren. Wilt u liever een compleet taatsdeur systeem? Dat is ook mogelijk. U heeft de keuze uit diverse pakketten. Zo is er een taatssysteem geschikt voor volledig glazen deuren, maar ook voor een glazen deur met stalen omranding. Wilt u liever een houten of betonlook taatsdeur? Ook daarvoor hebben wij een geschikt systeem. Wij kunnen het losse taatsdeur systeem leveren, maar ook een bijpassend deurpaneel behoort tot de mogelijkheden.

Wat zijn uw wensen?

Wij helpen u graag bij het realiseren van een taatsdeur op maat. Vertel ons uw wensen en we gaan direct voor u aan de slag. Twijfelt u nog over de vele mogelijkheden? Maak dan een afspraak en kom langs in onze showroom. Hier ervaart u de diverse opties zelf, zodat u de juiste keuze kunt maken. We horen graag van u.
Vragen over taatsdeuren
Hoe meet ik een opening in wand of muur?
Meet eerst de breedte van uw deuropening driemaal onder, midden en boven. Noteer de kleinste van de drie metingen. Ten tweede, meet de hoogte aan beide zijden, links en recht en noteer de kleinste meting. U heeft weet nu wat de sparingsafmetingen zijn van uw deuropening.
Welke soorten materialen zijn er in het assortiment voor taatsdeuren?
Taatsdeuren kunnen van diverse materialen gemaakt worden. Bij ...
Kunnen taatsdeuren gebruikt worden als scheidingswand?
Absoluut! Taatsdeuren zijn niet alleen stijlvol, maar ook uiterst functioneel. Ze kunnen perfect dienen als scheidingswand, waardoor u gemakkelijk een open ruimte kunt opdelen. Zo is het mogelijk om één brede deur te gebruiken, of meerdere deuren naast elkaar. Voor grotere ruimtes wordt vaak gebruik gemaakt van vaste zijpanelen in combinatie met een taatsdeur. Hierdoor wordt de deur niet te breed, maar kan wel de volledige opening worden afgesloten. Ironw@re heeft zowel houten als glazen scheidingswanden in het assortiment. Voor glazen scheidingswanden kunt u hier terecht. Houten scheidingswanden zijn alleen op aanvraag, neem hiervoor contact op met een van onze medewerkers.
Alleen ingelogde gebruikers kunnen vragen stellen