voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Taatsdeuren

Complete taatsdeursystemen op maat

Taatsdeuren zijn deuren met een bijzondere uitstraling. De deuren zitten niet aan de zijkant met scharnieren vast, maar aan de boven- en onderkant. Hierdoor draait de deur op een compleet andere manier, dan standaard deuren. Ook hebben taatsdeuren geen kozijn nodig, waardoor het geheel er minimalistisch en strak uitziet. Het deurpaneel kan met staal en glas worden uitgevoerd, maar houten en aluminium deuren zijn mogelijk. Bij Ironw@re koopt u complete taatsdeur systemen op maat. Ook is het mogelijk om losse taatsscharnieren te kopen, zodat u deze zelf kunt inbouwen.

De voordelen van een taatsdeur

Een taatsdeur is in elk interieur een echte blikvanger. De manier waarop deze deur opent en sluit is absoluut bijzonder. De taatsdeur wordt met een scharnier aan de boven- en onderzijde gemonteerd. Hierdoor draait de deur om de verticale as. Een taatsdeur wordt daarom ook wel een pivotdeur genoemd. Daarbij heeft een taatssysteem geen kozijn nodig, waardoor de deur strak in het interieur in te passen is. Ook een drempel is niet nodig. Vloeren kunnen dus van de ene kamer zo doorlopen in de andere kamer. Dat geeft een ruimtelijk effect. Met een taatsdeur met glas is er bovendien leuk te spelen met de lichtinval. Een solide taatsdeur in de kleur van de muur valt juist helemaal weg. Zo lijkt het bijna alsof de muur open gaat, in plaats van een deur. Hoe dan ook is de taatsdeur een unieke toevoeging aan elk interieur.

Een taatsdeur op maat

Bij Ironw@re helpen we u bij het realiseren van de taatsdeur die aansluit op uw wensen. Met de losse taatsscharnieren kunt u zelf aan de slag. Deze scharnieren zijn geschikt voor houten en stalen deuren. U heeft de keuze uit diverse scharnieren, voor lichte en zware taatsdeuren. Wilt u liever een compleet taatsdeur systeem? Dat is ook mogelijk. U heeft de keuze uit diverse pakketten. Zo is er een taatssysteem geschikt voor volledig glazen deuren, maar ook voor een glazen deur met stalen omranding. Wilt u liever een houten of betonlook taatsdeur? Ook daarvoor hebben wij een geschikt systeem. Wij kunnen het losse taatsdeur systeem leveren, maar ook een bijpassend deurpaneel behoort tot de mogelijkheden.

Wat zijn uw wensen?

Wij helpen u graag bij het realiseren van een taatsdeur op maat. Vertel ons uw wensen en we gaan direct voor u aan de slag. Twijfelt u nog over de vele mogelijkheden? Maak dan een afspraak en kom langs in onze showroom. Hier ervaart u de diverse opties zelf, zodat u de juiste keuze kunt maken. We horen graag van u.