voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Inbouw of kom grepen

Hoogwaardige inbouw handgrepen voor je schuifdeur

Een Inbouw handgreep is voor een schuifdeur een onmisbaar accessoire. Het openen en sluiten van de deur moet immers prettig gebeuren. Daarnaast is een schuifdeur handgreep ook een esthetisch accessoire. Het uiterlijk van de handgreep maakt de deur helemaal af. Bij Ironw@re kiest u daarom uit een ruim assortiment schuifdeur handgrepen. Kiest u een schuifdeurgreep in het zwart? Een komgreep op uw schuifdeur? Een verzonken handgreep voor de schuifdeur? Of toch een opbouw schuifdeurgreep? We helpen u graag kiezen.

Pagina
per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-36 van 54

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-36 van 54

Van hoog naar laag sorteren

Wanneer kiest u welk type schuifdeurgreep?

Er zijn diverse typen handvatten voor schuifdeuren. Hoewel een deel van de keuze te maken heeft met uw smaak, is ook het type schuifdeur van belang bij het kiezen van de juiste handgreep. 

  • Inbouw schuifdeurgrepen: Geschikt voor schuifdeuren die voor of in de wand schuiven. In te werken in het deurblad. Met open bedienkom of flush mechanisme. Wordt ook wel komgreep voor een schuifdeur genoemd.
  • Inbouw schuifdeurgreep compleet: Geschikt voor deuren die in de wand schuiven. Maakt de deur aan de zijkanten en de kopse kant te openen.
  • Glas schuifdeurgrepen: Geschikt voor alle glazen schuifdeuren. Verkrijgbaar als inwerkbare of oplijmbare grepen. Uitgevoerd in aluminium of RVS.
  • Opbouw schuifdeurgrepen: Geschikt voor houten schuifdeuren zonder wanden. Blokkeert anders het volledig openen van de schuifdeur. Veel gebruikt bij roomdividers. Verkrijgbaar in diverse kleuren en stijlen.

Binnen elke categorie vindt u schuifdeurgrepen in diverse stijlen. Zo is er altijd een handgreep te vinden die perfect bij uw wensen aansluit. De handgrepen zijn zowel binnen als buiten toepasbaar. Voor buiten raden wij een RVS handgreep aan. Twijfelt u over welk type schuifdeurgreep het beste bij uw situatie past? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk en passend advies.

Uw schuifdeur handgreep in en compleet pakket

Heeft u niet alleen schuifdeurgrepen nodig, maar bent u nog op zoek naar een compleet schuifdeursysteem met bijpassende schuifdeur? Bij Ironw@re hebben we een breed en diep assortiment met hoogwaardige producten. Zowel voor de enthousiaste doe-het-zelver als de ervaren professional staan we altijd klaar. We leveren graag maatwerk, zodat het hele plaatje precies klopt. In ons bewerkingscentrum bewerken we de deuren indien gewenst helemaal voor, zodat montage nog eenvoudiger wordt. Het is ook mogelijk om de montage aan ons uit te besteden. Zo helpen we u zoveel als u nodig heeft voor het beste resultaat.