Schuifdeursystemen

Ironw@re biedt kwalitatief hoogwaardige oplossingen om ruimte te besparen door middel van schuifdeursystemen. Mede door de schuifdeursystemen wordt er een exclusieve uitstraling ontwikkelt. De schuifdeuren lopen door de schuifdeursystemen zeer soepel en geruisloos. Ironw@re is gespecialiseerd in schuifdeursystemen. Door ons uitgebreide asortiment hebben we voor elke toepassing een oplossing voor u. Heeft u graag hulp? Wij helpen u graag hiermee.

Systemen binnendeuren

Systemen binnendeuren

Systemen buitendeuren

Systemen buitendeuren

Schuifdeuraccessoires

Schuifdeur accessoires

Systemen meubel en kastdeuren

Systemen meubel en kastdeuren

Deuren

Deuren

Vouwdeursystemen

Vouwdeursystemen

aanbiedingen

Aanbiedingen

 

 

 

Schuifdeursystemen kopen bij Ironw@re

 In het assortiment heeft Ironw@re enkel hoogwaardige kwaliteit schuifdeursystemen. Maak een keuze uit het schuifdeursysteem waar u op zoek naar bent. 

Hoogwaardige kwaliteit schuifsysteem

Geruisloze werking
De schuifdeursystemen maken nauwelijks geluid en werken zeer geruisloos.

Lagering van hoge kwaliteit
Er zijn twee soorten lagers: kogellagers en glijlagers. Bij een kogellager zitten rondom het wieltje kogels, waardoor het wieltje soepel ronddraait. Bij een glijlager glijdt de as in de lager.

Finish van schuifdeursystemen
Er zijn twee materialen waaruit u kan kiezen voor een schuifdeursysteem: aluminium en staal. Een stalen rails is thermisch volbad verzinkt, wat roest voorkomt. De aluminium rails is geadoniseerd, wat corrosie voorkomt.

Schuifsysteem binnendeur

Zeer divers aanbod aan schuifsystemen voor binnendeuren. Van standaard ophangsystemen tot designoplossingen voor onder andere houten en glazen schuifdeuren. Zoekt u een onzichtbaar schuifsysteem? Geen probleem! Ironw@re heeft het in het assortiment. 

Schuifsysteem voor kasten en meubels

Wilt u een schuifsysteem als toepassing voor kasten en meubels? Ironw@re heeft handige oplossingen voor inloopkasten, tv kasten, boekenkasten, garderobekasten en vitrinekasten. De schuifsystemen voor kasten en meubels zijn universeel toepasbaar. 

Schuifsysteem buitendeuren

Zowel hangend als onderlopende schuifsystemen voor buitendeuren verkrijgbaar. Industriële rails en accessoires voor buiten toepassingen. Door de industriële uitstraling worden de schuifsystemen ook vaker binnen gebruikt. Draaggewicht van 200 kg tot 1000 kg. 

Accessoires voor schuifsystemen

Functionele en esthetisch zeer mooie schuifdeurgrepen en – sloten. In diverse vormen en kleuren en materiaalsoorten. De accessoires zijn geschikt voor complete inbouw of opbouw. 

Deuren

Kwaliteitsdeuren die naadloos aansluiten bij onze hoogwaardig schuifdeursystemen. De deuren zijn opgebouwd uit Meranti hardhouten randhout. Deze zijn voorzien van een HDF-toplaag voor fijn schilder – of spuitwerk. Ironw@re biedt de mogelijkheid aan om de deuren compleet voorbewerkt aan te leveren. 

Vouwdeursystemen

Vouwdeursystemen voor binnendeuren of shutters. Deze zijn toepasbaar voor twee of meer panelen. Systeem 0200 voor maximaal 2 panelen zonder onder geleiding en systeem 0700 voor de grotere openingen met meervoudige panelen.