voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Schuifdeuren

Complete schuifdeursystemen op maat samengesteld

Op zoek naar hoogwaardige kwaliteit schuifdeursystemen die gemakkelijk zelf te installeren zijn? Bij ons vindt u al uw onderdelen voor een schuifdeur geheel op maat. Zelf doen of aan de slag met een expert? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ironw@re: gespecialiseerd in schuifdeuren van topkwaliteit

Ironw@re is specialist op het gebied van schuifdeurtechniek en brengt u graag op ideeën. De mogelijkheden zijn namelijk vrijwel onbeperkt. Van oplossingen voor binnendeuren, buitendeuren, voor industrie of zelfs voor kastdeuren. Voor iedere behoefte, zowel zakelijk als privé, hebben we een oplossing. Wilt u een compleet schuifdeursysteem op maat aanschaffen? Onze specialisten staan u graag te woord. Liever zelf aan de slag met het kiezen van de juiste schuifdeursysteemonderdelen? Maak dan gebruik van onze configurators. Dankzij onze jarenlange ervaring snappen we precies wat u nodig heeft en helpen we u dat te bereiken.

 

Schuifdeursystemen geheel naar eigen smaak
samengesteld

Schuifdeuren zijn er in alle soorten, smaken en stijlen. Zo kunt u via onze website gemakkelijk en direct aan de slag met het samenstellen van de schuifdeur van uw dromen. Bij Ironw@re vindt u namelijk complete schuifdeursystemen op maat voor onder andere houten schuifdeuren en glazen schuifdeuren, maar ook voor fraaie dubbele deuren. Dit in diverse systemen en geheel naar uw eigen stijl ontworpen. Hierdoor is het mogelijk om de schuifdeur in iedere ruimte in of om uw woning op te nemen. Maak het plaatje af met het juiste schuifdeurbeslag en laat u inspireren door het totaalpakket. Zo samengesteld, op maat gemaakt én gemakkelijk geïnstalleerd!

Al in het bezit van een plattegrond of schets? Mail ons uw woonwensen door en wij helpen u graag aan de beste oplossing voor uw situatie!

Ervaar de voordelen van schuifdeurtechniek 

Veel mensen kiezen om dezelfde redenen voor een schuifdeursysteem. Zo zijn schuifdeuren zowel esthetisch als functioneel fraaie oplossingen voor in en om uw woning. Wist u dat u met een schuifdeur al snel één vierkante meter aan ruimte wint ten opzichte van andere deuren zoals scharnierende-, vouw- of taatsdeuren? Ideaal, wanneer u met een beperkte ruimte moet werken! Neem daarbij het hoogwaardige assortiment waar we bij Ironw@re mee werken en u heeft een zeer degelijke oplossingen. Zo voldoen onze schuifdeursystemen aan de volgende eisen:

  • Geruisloze werking
  • Degelijke kwalitatieve lagering
  • Degelijke finish tegen weer- en of omgevingsomstandigheden
  • Eenvoudige installatie

Ook voor zakelijk gebruik

Bij Ironw@re bieden we niet alleen schuifdeursystemen voor privé gebruik aan. Ook in een zakelijke omgeving zijn schuifdeuren vaak een waardevolle toevoeging. We hebben een ruim assortiment schuifdeursystemen voor zakelijk gebruik. Bent u benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? We denken graag met u mee.

Daarom kiest u voor Ironw@re als de partij voor uw schuifdeursysteem

Persoonlijk advies is waar wij voor staan. Dit - in combinatie met onze kennis over schuifdeurtechniek en de toepassing daarvan - zorgt ervoor dat u altijd weet waar u aantoe bent en wat u kunt verwachten. Of het nu het kiezen van een totaal schuifdeursysteem is of het uitzoeken van de juiste onderdelen. We helpen u graag bij het uitkiezen van de oplossing die het beste past bij uw situatie. Tel daar ons uitgebreide assortiment hoogwaardige onderdelen bij op en u heeft de juiste partij gevonden! Indien gewenst ontzorgen we u compleet door naast de systemen en de deuren zelfs het schuifdeurbeslag aan te bieden.