voor bedrijven & consumenten in NL en BE


Complete schuifdeursystemen op maat samengesteld

Op zoek naar hoogwaardige kwaliteit schuifdeursystemen en schuifdeuren?
Schuifdeuren zijn er in diverse  soorten en stijlen. Zo kunt u via onze website gemakkelijk aan de slag met samenstellen. Bij ons vindt u alle systemen en onderdelen voor een schuifdeur opmaat. Zelf doen of aan de slag met een expert?
De mogelijkheden zijn eindeloos.
Ervaar de voordelen van schuifdeursystemen

  • Ruimtebesparend
  • Esthetisch
  • Flexibel
  • Duurzaamheid
  • Efficiënt
  • Geluidsreducerend

Direct naar de meest populaire deursystemen

Onzichtbare schuifdeursystemen

Op zoek naar een schuifdeursysteem die het effect geeft van zwevende deur? Een onzichtbaar schuifdeursysteem van Ironw@re biedt deze unieke uitstraling. Met een onzichtbare rail creëren deze schuifdeuren een opvallende uitstraling, die versterkt wordt door het geselecteerde type deur.


Schuifdeursystemen in de wand

Xinnix biedt naast vlakwandige binnendeuren ook geavanceerde schuifdeursystemen. Deze systemen laten de deur volledig in de muur verdwijnen voor een naadloos en modern effect. Het systeem biedt ook de structuur voor de holte tussen de twee wanden waar de deur schuift. Of er nu gekozen wordt voor houten of glazen deuren, enkel of dubbel, er zijn altijd oplossingen beschikbaar.


Standaard hangende schuifdeursystemen

Hangende schuifdeuren zijn een favoriete keuze vanwege hun veelzijdigheid voor zowel smalle als brede openingen, met de mogelijkheid om in of voor de muur te schuiven. Bovendien blijft de vloer vrij van obstakels. Ironw@re's hangdeursystemen bieden hoogwaardige kwaliteit en gebruiksgemak, met opties voor zelfinstallatie of volledige installatiediensten. Dit verzekert een moeiteloze integratie van de gewenste hangende schuifdeur in elke ruimte.


Meer deursystemen

Situaties

Voor welke ruimte zoekt u een schuifdeur?

Ironw@re: gespecialiseerd in schuifdeuren van topkwaliteit

Ironw@re is specialist op het gebied van schuifdeurtechniek en brengt u graag op ideeën. De mogelijkheden zijn namelijk vrijwel onbeperkt. Van oplossingen voor binnendeuren, buitendeuren, voor industrie of zelfs voor kastdeuren. Voor iedere behoefte, zowel zakelijk als privé, hebben we een oplossing.

Wilt u een compleet schuifdeursysteem op maat aanschaffen?
Onze specialisten staan u graag te woord. Liever zelf aan de slag met het kiezen van de juiste schuifdeursysteemonderdelen? Maak dan gebruik van onze configurators. Dankzij onze jarenlange ervaring snappen we precies wat u nodig heeft en helpen we u dat te bereiken.Ervaar de voordelen van schuifdeurtechniek 

Veel mensen kiezen om dezelfde redenen voor een schuifdeursysteem. Zo zijn schuifdeuren zowel esthetisch als functioneel fraaie oplossingen voor in en om uw woning. Wist u dat u met een schuifdeur al snel één vierkante meter aan ruimte wint ten opzichte van andere deuren zoals scharnierende-, vouw- of taatsdeuren? Ideaal, wanneer u met een beperkte ruimte moet werken! Neem daarbij het hoogwaardige assortiment waar we bij Ironw@re mee werken en u heeft een zeer degelijke oplossingen. Zo voldoen onze schuifdeursystemen aan de volgende eisen:

✔ Geruisloze werking 
✔ Degelijke kwalitatieve lagering
✔ Degelijke finish tegen weer- en of omgevingsomstandigheden
✔ Eenvoudige installatie

Ook voor zakelijk gebruik

Bij Ironw@re bieden we niet alleen schuifdeursystemen voor privé gebruik aan. Ook in een zakelijke omgeving zijn schuifdeuren vaak een waardevolle toevoeging. We hebben een ruim assortiment schuifdeursystemen voor zakelijk gebruik. Bent u benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? We denken graag met u mee.

Daarom kiest u voor Ironw@re als de partij voor uw schuifdeursysteem

Persoonlijk advies is waar wij voor staan. Dit - in combinatie met onze kennis over schuifdeurtechniek en de toepassing daarvan - zorgt ervoor dat u altijd weet waar u aantoe bent en wat u kunt verwachten. Of het nu het kiezen van een totaal schuifdeursysteem is of het uitzoeken van de juiste onderdelen. We helpen u graag bij het uitkiezen van de oplossing die het beste past bij uw situatie. Tel daar ons uitgebreide assortiment hoogwaardige onderdelen bij op en u heeft de juiste partij gevonden! Indien gewenst ontzorgen we u compleet door naast de systemen en de deuren zelfs het schuifdeurbeslag aan te bieden. 

 

Schuifdeursystemen geheel naar eigen smaaksamengesteld

Schuifdeuren zijn er in alle soorten, smaken en stijlen. Zo kunt u via onze website gemakkelijk en direct aan de slag met het samenstellen. Bij Ironw@re vindt u namelijk complete schuifdeursystemen op maat voor onder andere houten schuifdeuren en glazen schuifdeuren, maar ook voor fraaie dubbele deuren. Dit in diverse systemen en geheel naar uw eigen stijl ontworpen. Hierdoor is het mogelijk om de schuifdeur in iedere ruimte in of om uw woning op te nemen. Maak het plaatje af met het juiste schuifdeurbeslag en laat u inspireren door het totaalpakket. Zo samengesteld, op maat gemaakt én gemakkelijk geïnstalleerd!

Al in het bezit van een plattegrond of schets? Mail ons uw woonwensen door en wij helpen u graag aan de beste oplossing voor uw situatie!

 

Xinnix Schuifdeuren

Naast de volledig vlakwandige binnendeuren heeft Xinnix ook schuifdeursystemen in haar gamma. Deze Xinnix schuifdeursystemen zorgen ervoor dat de deur volledig weg in de muur kan schuiven. 

Met dit systeem creëert u direct ook de holte/twee wanden waartussen uw deur komt te schuiven. Zowel voor houten als glazen, enkele als dubbele deuren zijn er oplossingen beschikbaar.

 

 

Onzichtbare schuifdeur

Wilt u graag een schuifdeursysteem waarbij het lijkt alsof u een zwevende schuifdeur in huis heeft? Dan is een onzichtbaar schuifdeursysteem wat u zoekt.

Deze schuifdeuren hebben een onzichtbare rail. Het is een uniek systeem met een bijzondere uitstraling. Bij Ironw@re is een onzichtbaar schuifdeursysteem mogelijk in combinatie met schuifdeuren. Zo draagt niet alleen het systeem, maar ook het type deur bij aan de opvallende uitstraling. 

 

 

Schuifdeur in plafond

De mooiste oplossing in schuifdeurland! Bij Ironw@re de keuze uit drie verschillende types. Deze systemen zijn niet alleen geschikt voor het ophangen van een enkele schuifdeur, maar ook een dubbel schuifdeursysteem in het plafond is mogelijk.

Het systeem kan zonder de afdeklijst worden toegepast waardoor de uitstraling minimalistischer en strakker is.


* De afwerklijsten naast de rails worden niet meegeleverd.  Voor vragen neem contact op. 

 

Standaard hangend PRO

Het is niet voor niets dat een hangende schuifdeur een erg populaire optie is. Ze zijn te gebruiken voor zowel smalle als brede deuren en de deur kan zowel in als voor de muur schuiven. Bovendien blijft de vloer volledig obstakelvrij.

Met de hangdeuren systemen van Ironw@re bent u bovendien verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en optimaal gebruiksgemak. De installatie voert u eenvoudig zelf uit of wij ontzorgen u het gehele proces. Zo krijgt u de hangende schuifdeur die u wilt.

 

 Vragen over schuifdeuren
Hoe meet ik een opening in wand of muur?
Meet eerst de breedte van uw deuropening driemaal onder, midden en boven. Noteer de kleinste van de drie metingen. Ten tweede, meet de hoogte aan beide zijden, links en recht en noteer de kleinste meting. U heeft weet nu wat de sparingsafmetingen zijn van uw deuropening.
Welk schuifdeursysteem moet ik kiezen?
Er zijn verschillende variaties in schuifdeuren, zowel esthetisch als technisch.  Elke schuifdeur oplossing kenmerkt zicht met zijn eigen eigenschappen Schuifdeuren zijn onder te verdelen in de volgende categorieën:  1.     Standaard hangend 2.     In de wand 3.     Onzichtbaar 4.     In plafond  5.     Onderlopend (ensuite)  6.     Symmetrie 7.     Parallel 8.    Schuifdeuren voor buiten
Welke deuren zijn geschikt als schuifdeur?
Met een stompe binnendeur kan u een schuifdeur maken mits deze een stabiele opbouw heeft. Let op: Gebruik geen board deuren van een Bouwmarkt. Deze deuren hebben grote kans op kromtrekken, in een schuifdeursysteem wilt u dit risico niet lopen. Ironw@re voert alleen deurpanelen met een hoogwaardige stabiele opbouw die geschikt zijn als schuifdeurpaneel.
Waarom een schuifdeur?
Een schuifdeur zorgt voor ruimtebesparing ten opzichte van een normale scharnierende deur. Ook zal een schuifdeur een echte eye-catcher zijn in uw interieur. Er zijn veel soorten schuifdeuren mogelijk van in de wand tot onzichtbaar. Bekijk alle type schuifdeuren online bij Ironw@re. Wij kunnen u volledig adviseren en u helpen bij uw keuze.
Hoe zwaar mag een schuifdeur zijn?
Elk schuifdeursysteem is berekend voor een bepaald deurgewicht. Bekijk dus altijd eerst voor welk deurgewicht uw schuifdeursysteem geschikt is. Voor hout: deuren tot 231,5 x 93 zijn voor 95% niet zwaarder dan 50 Kg. Massieve deuren of deuren met glas in lood kunnen zwaarder zijn. Voor glas: glas van 10-12mm dik weegt ongeveer 25-28 Kg per m2. Voorbeeld: glas van 231,5 x 93= 58 Kg. Vraag uw glashandel naar het exacte gewicht bij twijfel Wilt u weten hoe zwaar uw deur is? Gebruik onze online deurgewicht calculator in de footer.
Hoe maak je een schuifdeur tochtvrij?
Bij een schuifdeur die voor de wand langs schuift zal er altijd sprake zijn een kier tussen muur en deur. Dit is niet ideaal t.o.v. tocht of geluidsdichtheid. Het plaatsen van een stofborstel of valdorpel kan dit verminderen. Klik op lees meer voor meer informatie!
Wat heb je nodig om zelf een schuifdeur te maken?
Bij Ironw@re heeft u benodigde onderdelen van hoge kwaliteit snel besteld, ook kunnen wij u volledig adviseren en u helpen bij uw keuze. Om zelf een standaard schuifdeur te maken heeft u de volgende onderdelen nodig: 1. Schuifdeurrails Een schuifdeurrails om de deur te geleiden. De rails kan op verschillende manieren worden gemonteerd, tegen uw muur met wandbeugels of aan of in uw plafond. 2. Ophangset/wielen Een ophangset zorgt voor de verbinding tussen deur en rails 3. Ondergeleiding Zodat de schuifdeur niet kan gaan zwaaien 4. Deurpaneel Een hoogwaardig deurpaneel die geschikt is als schuifdeurpaneel. Geen board deuren van een Bouwmarkt. Deze deuren hebben grote kans op kromtrekken, in een schuifdeursysteem wilt u dit risico niet lopen. 5. Twee schuifdeurgrepen naar keuze U kunt kiezen tussen inbouwgrepen rechthoekig of rond & opbouwgrepen 6. Schuifdeurslot *optioneel U kunt kiezen tussen haaksluiting & ingewerkte insteeksloten 7. Gereedschap Meetlint – ijzerzaag – Boormachine – sleutel – schroevendraaiers
Hoe werkt een schuifdeursysteem?
Een standaard schuifdeursysteem werkt op basis van drie componenten: 1. Schuifdeurrails Een schuifdeurrails om de deur te geleiden. De rails kan op verschillende manieren worden gemonteerd, tegen uw muur met wandbeugels of aan of in uw plafond. 2. Ophangset/wielen Verbinding tussen deur en rails. 3. Ondergeleider Zonder ondergeleiding zal een schuifdeur gaan zwaaien. Schuifdeuren zijn er in veel verschillende variaties, zowel esthetisch als technisch. Bekijk alle schuifdeur oplossingen op onze website Bij Ironw@re bent u op het juiste adres voor een compleet assortiment. Wij kunnen u volledig adviseren en u helpen bij uw keuze. Uw situatie heeft veel invloed om de toepasbaarheid van een schuifdeur.