voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Onderdelen voor glazen schuifdeuren

Complete glazen schuifdeursystemen op maat

Een glazen schuifdeur staat modern en elegant. Met een compleet glazen schuifdeursysteem op maat van Ironw@re realiseert u eenvoudig zo'n functionele én mooie glazen schuifdeur in uw huis.

Systemen

Beslag & toebehoren

Toepassingen

Stijlen

Ruimtes


Stel uw eigen glazen schuifdeur op maat samen

Wilt u graag een mooie glazen schuifdeur in huis? Bij Ironw@re kiest u in dat geval uit diverse geschikte schuifdeursystemen. Van onzichtbare systemen tot design systemen, er is veel mogelijk. Wilt u dat de glazen schuifdeur in de wand schuift? Ook dat is mogelijk. En ook in combinatie met een verlaagd plafond is een glazen schuifdeur een goede optie. Het glas voor het schuifdeursysteem kiest u ook zelf. Wilt u een glazen deur zonder frame of kiest u voor een combinatie met hout of staal? Maak het geheel af met bijpassend schuifdeurbeslag en u creëert uw eigen ideale glazen schuifdeur op maat. Dubbele schuifdeuren zijn ook mogelijk. Zo zijn de glazen schuifdeuren overal in huis toepasbaar. Van de woonkamer tot de badkamer en van uw (thuis)kantoor tot in de keuken. 

Hoogwaardige kwaliteit voor uw schuifdeursysteem

Bij Ironw@re leveren we enkel producten van hoge kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u helemaal tevreden bent met het resultaat. Zowel de rails, als de ophangsets en de deurpanelen zijn daarom van hoogwaardige materialen. Ze gaan lange tijd mee en zijn prettig in gebruik. De rails lopen soepel en vaak zelfs geruisloos. Het glas van de schuifdeur is gehard veiligheidsglas, waardoor u het veilig kunt gebruiken. Bovendien zijn alle componenten eenvoudig te monteren. U hangt de glazen schuifdeur op aan een rail. Deze rail monteert u aan het plafond of de wand, afhankelijk van het gekozen systeem. U kunt de glasplaat op maat bestellen en ook het schuifdeursysteem is op maat te maken. Zo past de glazen schuifdeur perfect in uw woning.

Persoonlijk advies voor het samenstellen van schuifdeursysteem van glas

Kunt u wat hulp gebruiken bij het samenstellen van uw ideale glazen schuifdeur op rail? Bij Ironw@re staan we altijd voor u klaar met persoonlijk advies. U kunt het glazen schuifdeursysteem helemaal zelf samenstellen, maar wij kunnen u hier ook bij helpen. We leveren losse componenten, maar ook volledige systemen. Het is maar net waar u behoefte aan heeft. Ook het inmeten en de montage nemen we, indien gewenst, graag van u over. Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Dan geniet u binnenkort van een mooi glazen schuifdeursysteem op maat.