voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Schuifdeurgrepen en sloten

Schuifdeurbeslag van hoogwaardige kwaliteit

Een schuifdeur is niet compleet zonder hoogwaardig schuifdeurbeslag. Bij Ironw@re hebben we alleen schuifdeurgrepen en sloten van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor vormt ons schuifdeurbeslag een toevoeging aan elk schuifdeursysteem.  

5 varianten te kiezen

- Inbouwgreep: ligt vlak met de schuifdeur | schuifdeur kan volledig open --> vooral bij schuifdeuren VOOR de wand toegepast
- Schuifdeurgrepen in de wand: ontwikkeld voor schuifdeuren IN een wand
- Opbouw grepen: schuifdeur kan niet volledig open | wel de meest prettige ergonomische bediening
- Schuifdeur sloten insteeksloten voor schuifdeuren
- Complete schuifdeur slotensets met bediening

Schuifdeurbeslag voor binnen

Wenst u graag een schuifdeur binnen in een huis? Dan heeft u de keuze uit veel verschillende soorten schuifdeursystemen. We bieden standaard ophangsystemen, maar ook design oplossingen. Vaak wordt voor binnen gekozen voor schuifdeurbeslag van geanodiseerd aluminium. In een industriële woonstijl past echter een stalen rail ook erg goed. Het kiezen van het passende schuifdeurbeslag is niet alleen een praktische, maar ook zeker een esthetische afweging. Naast schuifdeurbeslag voor een grote schuifdeur vindt u bij ons ook beslag voor de afwerking van meubels. 

Beslag voor een schuifdeur buiten

Zoekt u schuifdeurbeslag voor buiten? Dan wordt vaak gekozen voor een stalen rail. Deze rails zijn thermisch verzinkt. Hierdoor zijn ze goed beschermd tegen roest. Het zijn sterke rails, waardoor ze erg geschikt zijn voor zware deuren. Daarom wordt dit type beslag vaak gebruikt in loodsen en dergelijke. Maar ook aluminium rails kunnen, in sommige gevallen, buiten gebruikt worden. Schuifdeurbeslag voor buiten moet weer- en windbestendig zijn. Twijfelt u over het juiste beslag voor uw project? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Eenvoudige installatie

Welk schuifdeurbeslag u ook nodig heeft, bij Ironw@re bieden we enkel producten van hoogwaardige kwaliteit aan. Al ons schuifdeurbeslag is eenvoudig te installeren. De kwalitatieve lagering zorgt voor een geruisloze werking. 

Een complete oplossing

Schuifdeurbeslag is slechts één onderdeel van een schuifdeursysteem. Bent u op zoek naar een complete schuifdeur oplossing? Ook dan helpen we u graag verder. Wij ondersteunen u van begin tot einde bij het realiseren van een schuifdeursysteem. We bewerken de schuifdeur, indien gewenst, in ons bewerkingscentrum. Het inmeten en monteren van de schuifdeuren behoort ook tot de mogelijkheden. Bent u benieuwd naar wat wij voor uw project kunnen betekenen? Of heeft u specifieke vragen over een product? We horen graag van u.