voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Modern

Alles voor moderne vouwdeursystemen

Voor vouwdeuren met de meest moderne systemen bent u bij Ironw@re aan het juiste adres. Bekijk ons assortiment.
De systemen zijn te combineren met houten, glazen en stalen vouwdeuren. Moderne vouwdeur oplosingen zijn geruisloos, eenvoudige te bedienen en onderhoudsvrij. Vouwdeuren zijn de ideale oplossing om snel ruimtes op te delen. Op aanvraag ook met akoestische elementen mogelijk.   

per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

Moderne vouwdeuren

Vouwdeuren zijn een ruimtebesparende en functionele manier om een ruimte af te sluiten. Ze worden op veel verschillende plaatsen binnen- en buitenshuis gebruikt. Zo zijn het geweldige deuren voor een tuinhuisje, maar werken vouwdeuren ook uitstekend als roomdivider. Heeft u een moderne woonstijl en wilt u graag vouwdeuren in uw interieur inpassen? Dan hebben we bij Ironw@re diverse opties voor moderne vouwdeuren u.

Moderne vouwdeuren realiseren in huis

Voor het realiseren van moderne vouwdeuren heeft u een strak vouwdeursysteem nodig. Dit systeem wordt gecombineerd met moderne deurpanelen in een kleur naar keuze. Bij Ironw@re is het mogelijk om een vouwdeursysteem zelf samen te stellen uit losse componenten, maar we bieden ook complete vouwdeursystemen aan. Zo’n compleet vouwdeursysteem bestaat uit rails, een ophangsysteem en verdekte scharnieren. In sommige gevallen zit er ook nog ondergeleiding bij. De verdekte scharnieren zijn verkrijgbaar in verschillende neutrale kleuren, zodat ze goed bij uw deurpanelen passen. Bij sommige complete vouwdeursystemen zitten deurpanelen inbegrepen. Bij andere systemen bestelt u de deurpanelen er los bij.

Deurpanelen kiezen voor uw moderne vouwdeur

Het uiterlijk van uw vouwdeur wordt grotendeels bepaald door de deurpanelen. Het vouwdeursysteem is maar minimaal zichtbaar en draagt hierdoor weinig bij aan de esthetische kant van uw vouwdeur. Bij Ironw@re vindt u daarom een groot aantal verschillende soorten deurpanelen in diverse kleuren en stijlen. Zo bepaalt u zelf eenvoudig welke uitstraling uw vouwdeur moet krijgen. Kiest u voor een verfdeur, die u zelf in een kleur naar keuze kunt aflakken, of gaat u voor een HPL deur in een van de vele kleuropties. Er zijn ook mooie paneeldeuren verkrijgbaar, die uitstekend in een moderne woonstijl in te passen zijn. Het is maar net welke deuren goed bij uw smaak passen. Combineer de deuren met mooie handgrepen naar keuze en uw moderne vouwdeuren zijn klaar.

Advies over moderne vouwdeuren

Als u kiest voor een vouwdeursysteem van Ironw@re weet u zeker dat u producten van hoge kwaliteit krijgt. Onze systemen lopen allemaal soepel en vaak zelfs geruisloos. Ze gaan lange tijd mee en zorgen voor optimaal gebruiksgemak. Twijfelt u over welk vouwdeursysteem in uw situatie de beste keuze is? Of heeft u andere vragen over het samenstellen van een moderne vouwdeur? Onze experts staan altijd voor u klaar. Neem contact met ons op en laat ons weten hoe we u kunnen helpen. Zo helpen we u bij het realiseren van een praktische en esthetische moderne vouwdeur in huis.